20 °C Athens, GR
19/10/2021

Τελευταια Νέα
Με τον Πρόεδρο της Ουγκάντα συναντήθηκε ο Πατριάρχης Θεόδωρος – Ολοκληρώθηκε η Επίσκεψη του στην Ουγκάντα Μόρφου Νεόφυτος: «Φίλοι στον Ουρανό και στη Γή» – Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ του Εν Ευβοία 3 Ιατροί θα αποφανθούν για τον Αρχιεπίσκοπο Ειρηναίο – Η Απόφαση της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου Συνάντηση εργασίας του Οικουμενικού Πατριάρχη με διεθνή ομάδα επιστημόνων για το Ορφανοτροφείο της Πριγκήπου Εορτάστηκαν τα 109 Ελευθέρια της Έδεσσας Η χειροτονία του Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ.κ. Αμφιλόχιου Το ποσό των 636χιλ. Δολαρίων συγκέντρωσε για τους πυρόπληκτους της Ελλάδας η Ι.Α. Αυστραλίας Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στον πανηγυρίζοντα Απόστολο Λουκά Στροβόλου O Πρώτος εορτασμός όλων των Αγίων Ιατρών στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Στο Λουξεμβούργο για συμμετοχή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ ο ΥΠΕΞ Νίκος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Κίνας τονίζει την αυστηρή διακυβέρνηση του Κόμματος του για την 14η πενταετή περίοδο

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 9 / 2 / 2021 , 16:40 από news_room

Ο Πρόεδρος της Κίνας τονίζει την αυστηρή διακυβέρνηση του Κόμματος του για την 14η πενταετή περίοδο

Πεκίνο- Ο Πρόεδρος Xi Jinping, γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας (CPC), τόνισε τη σημασία της μόχλευσης των καθοδηγητικών και προστατευτικών ρόλων της αυστηρής διακυβέρνησης του Κόμματος του  από κάθε άποψη για την εξασφάλιση των αναπτυξιακών στόχων και καθηκόντων του 14ου Πενταετούς. Περίοδος προγραμματισμού 2021-2025.

Ο Κινέζος Πρόεδρος Χι, επίσης πρόεδρος της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής, έκανε τις παρατηρήσεις του στις 22 Ιανουαρίου όταν μίλησε στην πέμπτη σύνοδο ολομέλειας της 19ης Κεντρικής Επιτροπής για την Επιθεώρηση Πειθαρχίας (CCDI)

Το έτος 2020 ήταν εξαιρετικό στην ιστορία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, δήλωσε ο Xi καθώς συνοψίζει τα επιτεύγματα του έτους στην κατασκευή του Κόμματος.

“Οι άνθρωποι αισθάνονται βαθιά ότι σε περιόδους καταιγίδας η ισχυρή ηγεσία του Κόμματος και η εξουσία της Κεντρικής Επιτροπής του CPC είναι αυτά που μπορούν πάντα να βασίζονται”, δήλωσε ο Xi.

Η Κεντρική Επιτροπή του CPC είναι ικανοποιημένη με την πρόοδο που έχει σημειωθεί στη βελτίωση της συμπεριφοράς του Κόμματος, στην οικοδόμηση μιας καθαρής κυβέρνησης και στην καταπολέμηση της διαφθοράς, πρόσθεσε.

Ο Xi υπογράμμισε τη σημασία της βελτίωσης της πολιτικής κρίσης, της κατανόησης και της εκτέλεσης κατά την εφαρμογή πλήρους και αυστηρής διακυβέρνησης επί του Κόμματος.

Έχουν γίνει ιστορικά επιτεύγματα, αλλά η κατάσταση παραμένει δύσκολη και περίπλοκη, είπε.

“Η διαφθορά, ως ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη διακυβέρνηση του Κόμματος, εξακολουθεί να υφίσταται”, δήλωσε ο Χι, προσθέτοντας ότι οι παλιοί και νέοι τύποι διαφθοράς έχουν συσχετιστεί και η διαφθορά είναι όλο και πιο συγκεκαλυμμένη και περίπλοκη.

“Ο αγώνας μεταξύ των προσπαθειών διαφθοράς και καταπολέμησης της διαφθοράς θα συνεχίσει να υπάρχει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα”, δήλωσε ο Xi. “Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στον αγώνα κατά της διαφθοράς και πρέπει να προχωρήσουμε παρά τις δυσκολίες.”

Στη συνάντηση συμμετείχαν μέλη της Μόνιμης Επιτροπής του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του CPC Li Keqiang, Li Zhanshu, Wang Yang, Wang Huning και Han Zheng.

Προεδρεύτηκε από τον Zhao Leji, επίσης μέλος της Μόνιμης Επιτροπής του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του CPC και επικεφαλής του CCDI.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας (XPC) Xi Jinping, επίσης Πρόεδρος της Κίνας και πρόεδρος της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής, απευθύνεται στην πέμπτη σύνοδο ολομέλειας της 19ης Κεντρικής Επιτροπής για την Επιθεώρηση Πειθαρχίας (CCDI) στο Πεκίνο, πρωτεύουσα της Κίνας , 22 Ιανουαρίου 2021. [Φωτογραφία / Xinhua]
Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας (XPC) Xi Jinping, επίσης Πρόεδρος της Κίνας και πρόεδρος της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής, απευθύνεται στην πέμπτη σύνοδο ολομέλειας της 19ης Κεντρικής Επιτροπής για την Επιθεώρηση Πειθαρχίας (CCDI) στο Πεκίνο, πρωτεύουσα της Κίνας , 22 Ιανουαρίου 2021. [Φωτογραφία / Xinhua]

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

«Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ για την 8η αγωνιστική των Playoffs της Σούπερ Λιγκ.

Αθλητικά : Ισοπαλία Ολυμπιακού – Αστέρα Τρίπολης

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 10 / 5 / 2021 , 8:39 από news_room «Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ για την 8η αγωνιστική των Playoffs της Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να είχε φύγει από την πόλη της Αρκαδίας με το τρίποντο. Σημαντικότερη στιγμή του αγώνα […]

27 Αυγούστου – Ιερά Μνήμη του Αγίου Mεγαλομάρτυρος Φανουρίου

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 27 / 8 / 2020 , 13:40 από adologala.gr Του Επισκόπου Μεσαορίας Γρηγορίου Η Εκκλησία τιμά σήμερα τη μνήμη του Οσίου Ποιμένος, ενός των μεγάλων ασκητών της αιγυπτιακής ερήμου, που υπήρξε παράδειγμα ταπείνωσης και αναδείχθηκε σε καθοδηγητή αναρίθμητων μοναχών και λαϊκών Χριστιανών. Επίσης, τιμούμε τη μνήμη του αγίου […]

Pin It on Pinterest