27 °C Athens, GR
13/06/2021

Τελευταια Νέα
To «Άδολο Γάλα» εβδομαδιαία ενημερωτική πύλη ειδήσεων – ADOLOGALA.GR Συνάντηση του Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. με την Πρέσβη της Δημοκρατίας της Αλβανίας Εξιτήριο έλαβε ο Μητροπολίτης Περιστερίου – Επέστρεψε κανονικά στις υποχρεώσεις του Αμερικανός αξιωματούχος: Η G7 επιτυγχάνει συναίνεση για το ντάμπινγκ στην Κίνα – Adologala.gr Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκε ένας 39χρονος για τη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη Η ΓΣΕΕ για την παγκόσμια ημέρα κατά της παιδικής εργασίας – Adologala.gr Ξεκίνησε η προβολή της «ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» στις όψεις κτιρίων 18 πόλεων σε όλη την Ελλάδα Ολοκλήρωση Άσκησης ΤΑΜΣ-ΤΑΑΣ «ΝΙΚΗΤΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ 2021» – Adologala.gr Μνήμη του Αγίου Ονουφρίου του Αιγυπτίου & Πέτρου του εν Άθων στον Μητροπολιτικό Ναό της Χαλκίδας Πατριάρχης Αντιοχείας: Να βρεθεί γρήγορα λύση στη δύσκολη κατάσταση του Λιβάνου – Adologala.gr Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στους Δελφούς – Adologala.gr

Ο Πρόεδρος της Κίνας τονίζει την αυστηρή διακυβέρνηση του Κόμματος του για την 14η πενταετή περίοδο

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 9 / 2 / 2021 , 16:40 από news_room

Ο Πρόεδρος της Κίνας τονίζει την αυστηρή διακυβέρνηση του Κόμματος του για την 14η πενταετή περίοδο

Πεκίνο- Ο Πρόεδρος Xi Jinping, γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας (CPC), τόνισε τη σημασία της μόχλευσης των καθοδηγητικών και προστατευτικών ρόλων της αυστηρής διακυβέρνησης του Κόμματος του  από κάθε άποψη για την εξασφάλιση των αναπτυξιακών στόχων και καθηκόντων του 14ου Πενταετούς. Περίοδος προγραμματισμού 2021-2025.

Ο Κινέζος Πρόεδρος Χι, επίσης πρόεδρος της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής, έκανε τις παρατηρήσεις του στις 22 Ιανουαρίου όταν μίλησε στην πέμπτη σύνοδο ολομέλειας της 19ης Κεντρικής Επιτροπής για την Επιθεώρηση Πειθαρχίας (CCDI)

Το έτος 2020 ήταν εξαιρετικό στην ιστορία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, δήλωσε ο Xi καθώς συνοψίζει τα επιτεύγματα του έτους στην κατασκευή του Κόμματος.

“Οι άνθρωποι αισθάνονται βαθιά ότι σε περιόδους καταιγίδας η ισχυρή ηγεσία του Κόμματος και η εξουσία της Κεντρικής Επιτροπής του CPC είναι αυτά που μπορούν πάντα να βασίζονται”, δήλωσε ο Xi.

Η Κεντρική Επιτροπή του CPC είναι ικανοποιημένη με την πρόοδο που έχει σημειωθεί στη βελτίωση της συμπεριφοράς του Κόμματος, στην οικοδόμηση μιας καθαρής κυβέρνησης και στην καταπολέμηση της διαφθοράς, πρόσθεσε.

Ο Xi υπογράμμισε τη σημασία της βελτίωσης της πολιτικής κρίσης, της κατανόησης και της εκτέλεσης κατά την εφαρμογή πλήρους και αυστηρής διακυβέρνησης επί του Κόμματος.

Έχουν γίνει ιστορικά επιτεύγματα, αλλά η κατάσταση παραμένει δύσκολη και περίπλοκη, είπε.

“Η διαφθορά, ως ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη διακυβέρνηση του Κόμματος, εξακολουθεί να υφίσταται”, δήλωσε ο Χι, προσθέτοντας ότι οι παλιοί και νέοι τύποι διαφθοράς έχουν συσχετιστεί και η διαφθορά είναι όλο και πιο συγκεκαλυμμένη και περίπλοκη.

“Ο αγώνας μεταξύ των προσπαθειών διαφθοράς και καταπολέμησης της διαφθοράς θα συνεχίσει να υπάρχει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα”, δήλωσε ο Xi. “Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στον αγώνα κατά της διαφθοράς και πρέπει να προχωρήσουμε παρά τις δυσκολίες.”

Στη συνάντηση συμμετείχαν μέλη της Μόνιμης Επιτροπής του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του CPC Li Keqiang, Li Zhanshu, Wang Yang, Wang Huning και Han Zheng.

Προεδρεύτηκε από τον Zhao Leji, επίσης μέλος της Μόνιμης Επιτροπής του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του CPC και επικεφαλής του CCDI.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας (XPC) Xi Jinping, επίσης Πρόεδρος της Κίνας και πρόεδρος της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής, απευθύνεται στην πέμπτη σύνοδο ολομέλειας της 19ης Κεντρικής Επιτροπής για την Επιθεώρηση Πειθαρχίας (CCDI) στο Πεκίνο, πρωτεύουσα της Κίνας , 22 Ιανουαρίου 2021. [Φωτογραφία / Xinhua]
Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας (XPC) Xi Jinping, επίσης Πρόεδρος της Κίνας και πρόεδρος της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής, απευθύνεται στην πέμπτη σύνοδο ολομέλειας της 19ης Κεντρικής Επιτροπής για την Επιθεώρηση Πειθαρχίας (CCDI) στο Πεκίνο, πρωτεύουσα της Κίνας , 22 Ιανουαρίου 2021. [Φωτογραφία / Xinhua]

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Εκκλησία της Ελλάδος – Oλοκληρώθηκαν δύο Τόμοι των Διεθνών Επιστημονικών Συνεδρίων με θέμα την Ελληνική Επανάσταση του 1821

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 17 / 2 / 2021 , 10:54 από news_room Εκκλησία της Ελλάδος – Oλοκληρώθηκαν δύο Τόμοι των Διεθνών Επιστημονικών Συνεδρίων με θέμα την Ελληνική Επανάσταση του 1821 Η Εκκλησία της Ελλάδος ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η εκτύπωση των δύο Τόμων των δύο τελευταίων Διεθνών Επιστημονικών Συνεδρίων με θέμα την […]

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας προαναγγέλλει νέο Σύνταγμα

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 25 / 3 / 2021 , 1:42 από news_room Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε σήμερα ότι το κείμενο νέου Συντάγματος θα παρουσιασθεί στον τουρκικό λαό για δημόσια διαβούλευση τον επόμενο χρόνο, μετά την αναθεώρηση του προηγούμενου Συντάγματος το 2017, βάσει του οποίου έλαβε τεράστιες εξουσίες. Ο […]

Pin It on Pinterest