15 °C Athens, GR
04/03/2021

Τελευταια Νέα
Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου (7-13 Μαρτίου) Η Μητρόπολη Λαρίσης & Τυρνάβου μετρά τις πληγές της από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021 – Επίβλεψη των ζημιών από τον κ.Ιερώνυμο Δίπλα στους κατοίκους της πληγείσας από τον σεισμό περιφέρειας Λαρίσης και Τυρνάβου ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος ΥΠΠΟ : Σωστικά μέτρα για την προστασία του διακόσμου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Πεδίο του Άρεως Τι ισχύει από σήμερα σε όλη τη χώρα για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου Covid-19 ΗΠΑ : Ακυρώθηκε συνεδρίαση της Βουλής των Αντιπροσώπων λόγω προειδοποιήσεων για νέα εισβολή στο Καπιτώλιο Ολοκλήρωση διαδικτυακής διαδικασίας για διεκδίκηση θέσεων Ειδικότητας στην Κύπρο 3 Μαρτίου ημέρα μνήμης του ήρωα της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου Charles Michel : Δεν υπάρχει Ευρώπη χωρίς την Ουκρανία Φώφη Γεννηματά : «Καταστροφική η πολιτική της Κυβέρνησης για lockdown ακορντεόν, χρειάζεται εθνικό σχέδιο»

Ο Πρόεδρος της Κίνας τονίζει την αυστηρή διακυβέρνηση του Κόμματος του για την 14η πενταετή περίοδο

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 9 / 2 / 2021 , 16:40 από news_room

Ο Πρόεδρος της Κίνας τονίζει την αυστηρή διακυβέρνηση του Κόμματος του για την 14η πενταετή περίοδο

Πεκίνο- Ο Πρόεδρος Xi Jinping, γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας (CPC), τόνισε τη σημασία της μόχλευσης των καθοδηγητικών και προστατευτικών ρόλων της αυστηρής διακυβέρνησης του Κόμματος του  από κάθε άποψη για την εξασφάλιση των αναπτυξιακών στόχων και καθηκόντων του 14ου Πενταετούς. Περίοδος προγραμματισμού 2021-2025.

Ο Κινέζος Πρόεδρος Χι, επίσης πρόεδρος της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής, έκανε τις παρατηρήσεις του στις 22 Ιανουαρίου όταν μίλησε στην πέμπτη σύνοδο ολομέλειας της 19ης Κεντρικής Επιτροπής για την Επιθεώρηση Πειθαρχίας (CCDI)

Το έτος 2020 ήταν εξαιρετικό στην ιστορία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, δήλωσε ο Xi καθώς συνοψίζει τα επιτεύγματα του έτους στην κατασκευή του Κόμματος.

“Οι άνθρωποι αισθάνονται βαθιά ότι σε περιόδους καταιγίδας η ισχυρή ηγεσία του Κόμματος και η εξουσία της Κεντρικής Επιτροπής του CPC είναι αυτά που μπορούν πάντα να βασίζονται”, δήλωσε ο Xi.

Η Κεντρική Επιτροπή του CPC είναι ικανοποιημένη με την πρόοδο που έχει σημειωθεί στη βελτίωση της συμπεριφοράς του Κόμματος, στην οικοδόμηση μιας καθαρής κυβέρνησης και στην καταπολέμηση της διαφθοράς, πρόσθεσε.

Ο Xi υπογράμμισε τη σημασία της βελτίωσης της πολιτικής κρίσης, της κατανόησης και της εκτέλεσης κατά την εφαρμογή πλήρους και αυστηρής διακυβέρνησης επί του Κόμματος.

Έχουν γίνει ιστορικά επιτεύγματα, αλλά η κατάσταση παραμένει δύσκολη και περίπλοκη, είπε.

“Η διαφθορά, ως ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη διακυβέρνηση του Κόμματος, εξακολουθεί να υφίσταται”, δήλωσε ο Χι, προσθέτοντας ότι οι παλιοί και νέοι τύποι διαφθοράς έχουν συσχετιστεί και η διαφθορά είναι όλο και πιο συγκεκαλυμμένη και περίπλοκη.

“Ο αγώνας μεταξύ των προσπαθειών διαφθοράς και καταπολέμησης της διαφθοράς θα συνεχίσει να υπάρχει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα”, δήλωσε ο Xi. “Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στον αγώνα κατά της διαφθοράς και πρέπει να προχωρήσουμε παρά τις δυσκολίες.”

Στη συνάντηση συμμετείχαν μέλη της Μόνιμης Επιτροπής του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του CPC Li Keqiang, Li Zhanshu, Wang Yang, Wang Huning και Han Zheng.

Προεδρεύτηκε από τον Zhao Leji, επίσης μέλος της Μόνιμης Επιτροπής του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του CPC και επικεφαλής του CCDI.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας (XPC) Xi Jinping, επίσης Πρόεδρος της Κίνας και πρόεδρος της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής, απευθύνεται στην πέμπτη σύνοδο ολομέλειας της 19ης Κεντρικής Επιτροπής για την Επιθεώρηση Πειθαρχίας (CCDI) στο Πεκίνο, πρωτεύουσα της Κίνας , 22 Ιανουαρίου 2021. [Φωτογραφία / Xinhua]
Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας (XPC) Xi Jinping, επίσης Πρόεδρος της Κίνας και πρόεδρος της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής, απευθύνεται στην πέμπτη σύνοδο ολομέλειας της 19ης Κεντρικής Επιτροπής για την Επιθεώρηση Πειθαρχίας (CCDI) στο Πεκίνο, πρωτεύουσα της Κίνας , 22 Ιανουαρίου 2021. [Φωτογραφία / Xinhua]

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Τριμερής Διακρατική Άσκηση Κύπρου – Ελλάδας – ΗΠΑ

Τριμερής Διακρατική Άσκηση Κύπρου – Ελλάδας – ΗΠΑ

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 4 / 2 / 2021 , 0:15 από news_room Από την Δευτέρα 11 έως την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκε συνεκπαίδευση μεταξύ Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων Ναυτικού της Ελλάδας, των ΗΠΑ και της Κύπρου. Οι συμμετέχουσες δυνάμεις εκτελέσαν ασκήσεις οι οποίες εξέτασαν αντικείμενα Ναυτικών Ειδικών Επιχειρήσεων, στην ευρύτερη θαλάσσια […]

Συνάντηση με τον Πατριάρχη Αντιοχείας Ιωάννης είχαν αντιπροσωπείες από τα χωριά Al Nasirab & Habnimra – Adologala

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 28 / 11 / 2020 , 16:44 από adologala.gr Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιωάννης I ,του Ελληνορθόδοξου της Αντιόχειας και Όλης της Ανατολής, δέχτηκε δύο αντιπροσωπείες από τα χωριά Al Nasirah και Habnimra, στο Πατριαρχικό Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Al-Humeyra στο Wadi Al Nassara. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του […]

Pin It on Pinterest