32 °C Athens, GR
19/08/2022

Τελευταια Νέα
Η Κίνα εξέδωσε την 1η εθνική προειδοποίηση ξηρασίας για εφέτος Έναρξη κυνηγετικής περιόδου και προστασία των δασών από τις πυρκαγιές Φινλανδία: Η πρωθυπουργός δέχεται να κάνει τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών μετά το βίντεο από πάρτι Ζέστη σήμερα με μέγιστες θερμοκρασίες στους 38-40 βαθμούς Έδεσσα: Θυρανοίξια ιερού ναού αφιερωμένου στην Αγία Βάσση & των τέκνων της Θεογνίου, Αγαπίου & Πιστού θα τελέσει ο Μητροπολίτης Ιωήλ – Adologala.gr Μεγαλόπρεπα γιόρτασε την Κοίμηση της Θεοτόκου η νήσος Αστυπάλαια – Adologala.gr Πατριαρχείο Σερβίας : Eπίσκεψη Σέρβων Θεολόγων στην Ελλάδα – Adologala.gr Ίμβρος: Έκθεση φωτογραφίας του Ν. Κουκή με τίτλο «Άγιον Όρος- Βίος της ερήμου» – Παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη τα εγκαίνια Υψηλές θερμοκρασίες έως την Κυριακή – Οδηγίες από την Πολιτική Προστασία Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 3 νεκροί, πάνω από 20 τραυματίες από έκρηξη σε τέμενος

Κίνα: Μήνυμα για την Νέα Χρονιά 2021 από τον Πρόεδρο Xi Jinping

Μήνυμα για την Νέα Χρονιά 2021 από τον Κινέζο Πρόεδρο Xi Jinping

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 1 / 1 / 2021 , 12:13 από news_room

Γεια σε όλους! Το νέο έτος 2021  πλησιάζει και θα ήθελα να απευθύνω τις καλύτερες ευχές μου για τη νέα χρονιά σε όλους στο Πεκίνο!

Το 2020 ήταν μια εξαιρετική χρονιά. Ενόψει της ξαφνικής νέας επιδημίας πνευμονίας, ερμηνεύσαμε πρώτα την αγάπη του κόσμου με τους ανθρώπους και πρώτα τη ζωή και γράψαμε το έπος της αντι-επιδημίας με ενωμένη βούληση και επιμονή. Στις μέρες που ξεπερνάμε τις δύσκολες στιγμές, υπάρχει ο ηρωισμός της οπισθοδρομικής πορείας, η επιμονή της επιμονής, η ευθύνη του μοιραίου πόνου, της θυσίας της γενναιότητας και του φόβου, και το άγγιγμα της αμοιβαίας βοήθειας. Από αγγέλους με λευκά ρούχα έως στρατιώτες του λαού, από επιστημονικούς ερευνητές έως εργαζόμενους στην κοινότητα, από εθελοντές έως οικοδόμους έργων, από αρχαίους πρεσβύτερους έως τις νεότερες γενιές «μετά τη δεκαετία του ’90 και« μετά το 00 », αμέτρητοι άνθρωποι αφιερώνουν τη ζωή τους στις αποστολές τους και φροντίζουν τους κοινούς ανθρώπους. Συγκεντρώστε τη δύναμη του στάλα σε μια μεγαλοπρεπή δύναμη για να χτίσετε έναν χαλκό τοίχο και ένα σιδερένιο τοίχωμα για να προστατεύσετε τη ζωή. Οι απρόθυμες φιγούρες, το ρελέ της καρδιάς και του χεριού ξανά και ξανά, και οι συγκινητικές σκηνές έδειξαν έντονα το μεγάλο αντι-επιδημικό πνεύμα. Τα συνηθισμένα κάνουν υπέροχα και οι ήρωες προέρχονται από τους ανθρώπους. Ο καθένας είναι καταπληκτικός! Εκφράστε τα συλλυπητήριά σας σε όλους τους ασθενείς που έχουν προσβληθεί δυστυχώς! Αφιέρωμα σε όλους τους συνηθισμένους ήρωες! Είμαι περήφανος για τη μεγάλη πατρίδα και τους ανθρώπους, και υπερήφανος για το εθνικό πνεύμα αυτο-βελτίωσης!

Οι δυσκολίες δείχνουν θάρρος, η σκληρή δουλειά αρχίζει να πετυχαίνει. Έχουμε ξεπεράσει τον αντίκτυπο της επιδημίας και έχουμε επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα στον συνολικό σχεδιασμό της πρόληψης και ελέγχου της επιδημίας και της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης. Το “13ο Πενταετές Σχέδιο” κατέληξε σε επιτυχή ολοκλήρωση και το “14ο Πενταετές Σχέδιο” συντάχθηκε συνολικά. Η κατασκευή ενός νέου προτύπου ανάπτυξης έχει επιταχυνθεί και η ανάπτυξη υψηλής ποιότητας έχει εφαρμοστεί σε βάθος. Η Κίνα πρωτοστάτησε στην πραγματοποίηση θετικής ανάπτυξης μεταξύ των μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου και αναμένεται ότι το ΑΕΠ το 2020 θα φθάσει σε ένα νέο επίπεδο εκατό δισεκατομμυρίων γιουάν. Η παραγωγή σιτηρών κέρδισε το “Seventeen Lianfeng”. Σημαντικές ανακαλύψεις έχουν επιτευχθεί στην επιστημονική εξερεύνηση όπως “Tianwen No. 1”, “Chang’e No. 5” και “Struggle”. Η κατασκευή του λιμανιού ελευθέρων συναλλαγών Hainan βρίσκεται σε άνθηση. Αντέξαμε επίσης τις σοβαρές πλημμύρες. Ο στρατός και ο λαός δεν φοβόταν τις δυσκολίες και τους κινδύνους, συνεργάστηκαν για την καταπολέμηση των πλημμυρών και τη διάσωση καταστροφών και εργαζόμαστε σκληρά για να ελαχιστοποιήσουμε τις απώλειες. Όταν επισκέφτηκα 13 επαρχίες, αυτόνομες περιφέρειες και δήμους, με χαρά έβλεπα ότι όλοι εφάρμοσαν προσεκτικά επιδημικά μέτρα πρόληψης, αγωνίστηκαν με το χρόνο για να ξαναρχίσουν την εργασία και την παραγωγή και βγήκαν όλα για να καινοτομήσουν και να δημιουργήσουν.

Το 2020, θα επιτύχουμε μεγάλα ιστορικά επιτεύγματα στη δημιουργία μιας μέτριας ευημερούσας κοινωνίας από κάθε άποψη και μιας αποφασιστικής νίκης στην καταπολέμηση της φτώχειας. Ξεκινήσαμε μια γενική επίθεση στο φρούριο της βαθιάς φτώχειας και χάσαμε τα σκληρότερα «σκληρά κόκαλα». Μετά από 8 χρόνια, σχεδόν 100 εκατομμύρια φτωχοί της υπαίθρου έχουν απομακρυνθεί από τη φτώχεια σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα και και οι 832 φτωχές κομητείες αποκεφαλίστηκαν. Με τα χρόνια, έχω πάει σε 14 συγκεντρωμένες γειτονικές περιοχές ακραίας φτώχειας σε ολόκληρη τη χώρα. Ο ενθουσιασμός των χωρικών, ο ενθουσιασμός του ανόητου Γέροντα και η αφοσίωση της πλειονότητας των στελεχών ανακούφισης της φτώχειας, συχνά έρχονται στο μυαλό. Πρέπει να επιμείνουμε ότι τα καταπράσινα βουνά δεν χαλαρώνουν, εργάζονται σκληρά στο έδαφος και προσπαθούμε να ζωγραφίσουμε μια υπέροχη εικόνα της αγροτικής αναζωογόνησης και να προχωρήσουμε σταθερά προς τον στόχο της κοινής ευημερίας.

Φέτος, γιορτάζουμε επίσημα την 40η επέτειο από την ίδρυση του Σενζέν και άλλων ειδικών οικονομικών ζωνών και την 30ή επέτειο της ανάπτυξης και του ανοίγματος της Σαγκάη Πουντόνγκ. Όντας στις ακτές της αυξανόμενης θάλασσας της Νότιας Κίνας και του πανέμορφου ποταμού Huangpu την άνοιξη, οι άνθρωποι έχουν ανάμεικτα συναισθήματα. Η πρώτη δοκιμή έγινε ηγέτης επίδειξης και η εξερεύνηση και η καινοτομία έχουν γίνει ηγέτης της καινοτομίας. Η μεταρρύθμιση και το άνοιγμα έχουν δημιουργήσει θαύματα ανάπτυξης. Στο μέλλον, θα συνεχίσουμε να εμβαθύνουμε τις μεταρρυθμίσεις, να επεκτείνουμε το άνοιγμα και να γράφουμε περισσότερες «ανοιξιάτικες ιστορίες».

Διαβάστε επίσης:

Ο δρόμος δεν είναι μόνος, ο κόσμος είναι μία οικογένεια. Μετά από ένα χρόνο σκαμπανεβάσματα, έχουμε κατανοήσει βαθύτερα την έννοια μιας κοινότητας με κοινό μέλλον για την ανθρωπότητα από ποτέ. Έχω πραγματοποιήσει πολλές τηλεφωνικές κλήσεις με νέους και παλιούς φίλους διεθνώς και παρακολούθησα πολλά “συνέδρια cloud”. Το πιο συζητημένο είναι να συνεργαστώ και να καταπολεμήσουμε την επιδημία αλληλεγγύης. Η πρόληψη και ο έλεγχος της επιδημίας έχουν ακόμη πολύ δρόμο. Οι άνθρωποι όλων των χωρών του κόσμου πρέπει να ενώσουν τα χέρια τους και να πολεμήσουν μέσα από καταιγίδες για να διαλύσουν την ομίχλη της επιδημίας το συντομότερο δυνατό και να προσπαθήσουν να χτίσουν ένα καλύτερο σπίτι στη γη.

Το 2021 είναι η 100ή επέτειος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας. Το ταξίδι διάρκειας ενός αιώνα ήταν υπέροχο και στις αρχές του αιώνα, η καρδιά θα διαρκέσει περισσότερο. Από το Shikumen στη Σαγκάη μέχρι τη Νότια λίμνη στο Jiaxing, ένα μικρό κόκκινο σκάφος φέρει την εμπιστοσύνη του λαού και την ελπίδα του έθνους. Διασχίζει τα ορμητικά σημεία και τα ύπουλα κοπάδια, μέσα από τα θυελλώδη κύματα και γίνεται ένα γιγαντιαίο πλοίο που οδηγεί το σταθερό και μακρύ ταξίδι της Κίνας. Είναι ένα αιώνιο μεγαλείο που έχει μεγάλα επιτεύγματα στο μέλλον. Υποστηρίζουμε τους ανθρώπους ως κέντρο, διατηρούμε πάντα τις αρχικές μας φιλοδοξίες, διατηρούμε την αποστολή μας στο μυαλό μας, γενναίος ο άνεμος και τα κύματα και ταξιδεύουμε, σίγουρα θα συνειδητοποιήσουμε τη μεγάλη αναζωογόνηση του κινεζικού έθνους.

Στεγάζεται στην ιστορική διασταύρωση των «δύο αιώνων», πρόκειται να ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι ολοκληρωτικής οικοδόμησης μιας σύγχρονης σοσιαλιστικής χώρας. Το ταξίδι είναι μακρύ, μόνο αγώνας. Έχουμε περάσει χιλιάδες νερά και βουνά μέσα από αγώνα και ξεπερνώντας τα εμπόδια. Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, να προχωρούμε θαρραλέα και να δημιουργούμε ακόμη πιο λαμπρή δόξα!

Αυτή τη στιγμή, τα φανάρια είναι αναμμένα και χιλιάδες οικογένειες επανενώνονται. Πλησιάζει η νέα χρονιά και ελπίζω ότι τα βουνά και τα ποτάμια είναι όμορφα και η χώρα είναι γαλήνια! Εύχομαι ειρήνη και ευημερία, ευτυχία!

σας ευχαριστώ όλους!

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Πρωτοχρονιά στην Καστοριά

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 1 / 1 / 2022 , 22:43 από news_room Με την πρέπουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα τελέστηκε η εορτή του Μεγάλου Βασιλείου και της πρώτης του νέου έτους στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Καστοριάς. Την παραμονή τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτου μας κ. Καλλινίκου και με […]

Οι επισκέψεις του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου στην νήσο Χίο

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 9 / 9 / 2021 , 1:26 από news_room ΧΙΟΣ| Βεβαρημένο και συγκινησιακά πλούσιο και γεμάτο εκπλήξεις ήταν και το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της επίσκεψης του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρου στην μυροβόλο Χίο. Το πρωί της Τρίτης ο Αρχιεπίσκοπος και οι ομογενείς που τον συνοδεύουν επισκέφθηκαν την […]

Pin It on Pinterest