29 °C Athens, GR
25/07/2024

Τελευταια Νέα
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στο Φανάρι Απόστολος Παύλος και Ευρώπη Οι Άμβωνες των Ναών: Σάλπιγγες πρωτοβουλιών, για την κλιματική κρίση Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Επίσκοπο Μελιτηνής Μάξιμο στην Νότια Αγγλία Ενθρονίστηκε στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ο Μητροπολίτης Κωνσταντίνος Έκθεση ζωγραφικής για τα 85 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Μεξικού Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Από σήμερα στα γήπεδα, είσοδος μόνο με το ψηφιακό εισιτήριο μέσω του Gov.gr Wallet Κυπριακό, και τώρα τι; ΗΠΑ: Δήλωση του Προέδρου Τζο Μπάιντεν για την Διευθύντρια των μυστικών υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών Κιμ Τσιτλ Η 102η Ανώτατη Συνέλευση της AHEPA στη Λεμεσό της Κύπρου Ομογενείς βουλευτές στα κεντρικά γραφεία της ΜΚΟ της Ι.Α.Α. «Αποστολή» και στον Πολυχώρο «Λέλα Καραγιάννη» Χρειάζεται νέα προσέγγιση στο Κυπριακό είπε ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Αποτύχαμε όπου υιοθετήσαμε ξένα πρότυπα» Olympic Festival Paris 2024: Ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στην ολυμπιακή χρονιά στο ΚΠΙΣΝ Εκδηλώσεις στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου με αφορμή την επέτειο 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας Το FBI λέει πως ένας Άνδρας και μία γυναίκα πρέπει να συνδέονται με έξι πυρκαγιές που προκλήθηκαν στο νότιο Νέο Μεξικό

Οι αποφάσεις της συνεδρίας του Συλλόγου Ιεροψαλτών Αττικής

syndesmo_ieropsalton_attikis_romanos_o_melodos_adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 13 / 12 / 2020 , 5:57 από news_room

Έστω και με καθυστέρηση (οφειλόμενη σε λόγους ανεξάρτητους της θέλησης του Διοικητικού Συμβουλίου μας, ιδίως δε στις νέες και πρωτόγνωρες συνθήκες, λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού COVID-19, που επέβαλαν την επιβολή και νέων περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή διασποράς του, τα οποία και εξακολουθούν από τα τέλη Οκτωβρίου 2020 μέχρι και σήμερα), οφείλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη του Συνδέσμου μας για τα κάτωθι :

  1. Κατά την τελευταία, χρονικά, συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας (18 Σεπτεμβρίου 2020), νέος Ταμίας εξελέγη παμψηφεί ο σύμβουλος κ. Γεώργιος Νικολαΐδης (σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος από τα καθήκοντα του Ταμία, συμβούλου κ. Δημητρίου Τσακμάκα).

  2. Κατά την αυτή συνεδρίαση, και σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 9 περ. γ΄ και 24 του Καταστατικού του Συνδέσμου, ορίσθηκαν ως Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, ο Ταμίας κ. Γεώργιος Νικολαΐδης και ως μέλη οι συνάδελφοι κ.κ. Σπυρίδων Παυλάκης και Αθανάσιος Ντζάννης. Το Πειθαρχικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να επιληφθεί εκκρεμών περιπτώσεων πειθαρχικού ελέγχου μελών του Συνδέσμου.

Σχετικά Άρθρα

Έναρξη Εγγραφών στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Εδέσσης

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 17 / 9 / 2021 , 17:11 από news_room Άρχισαν οι εγγραφές στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας για το νέο διδακτικό έτος 2021-22. Τον Αγιασμό έναρξης θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, ώρα 8.00 μ.μ., στο Ενοριακό Κέντρο […]