19 °C Athens, GR
15/06/2021

Τελευταια Νέα
To «Άδολο Γάλα» εβδομαδιαία ενημερωτική πύλη ειδήσεων – ADOLOGALA.GR Παράκληση στον Ι.Ν. Ευαγγελισμoύ της Θεοτόκου Γρεβενών για τους μαθητές που δίνουν Πανελλήνιες Κυριακή των Αγίων Πατέρων στην Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου Εσπερινός Ονομαστηρίων Μητροπολίτη Λαρίσης Ιερωνύμου Ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας στις εκδηλώσεις για τον Παλαιών Πατρών Γερμανό στην Πάτρα Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στην Αττική «Νύχτες βραδύτητας» με πανσέληνο στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου στην Ελευσίνα Επετειακή συναυλία για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών Καθαρισμός θαλάσσιου βυθού από αυτοδύτες μέλη της ΜΜΑΔ και της Λιμενικής στην Αμμόχωστο O Πρόεδρος Αναστασιάδης συγχαίρει τη νέα Κυβέρνηση στο Ισραήλ Συμμετοχή της Υπουργού Εργασίας στο Συμβούλιο Υπουργών Απασχόλησης της ΕΕ

Κήρυγμα Πατριάρχη Γεωργίας 17 Δεκεμβρίου

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 22 / 12 / 2020 , 8:08 από news_room

“Υπέροχος είσαι, Κύριε, και έχεις υπέροχα πράγματα στον εαυτό σου, και κανείς δεν μπορεί να σου δώσει χάρη.”

Συγχαρητήρια σε όλους Barbarossa. Αυτή είναι η μεγαλύτερη γιορτή.

 Η Αγία Μπάρμπαρα είναι ένα παράδειγμα ισχυρής πίστης και αφοσίωσης στον Χριστό …

 Τα προβλήματα ήταν πάντα και θα είναι πάντα μεταξύ γονέων και παιδιών. Και εδώ ζητάμε σήμερα τον Κύριο να ανοίξει τις καρδιές και τα μυαλά της νεολαίας μας, του λαού μας.

Σήμερα πιστεύουμε επίσης: Τι είναι αυτό που συμβαίνει; Τόσες θυσίες, τιμωρίες ή προσευχές-ευλογίες του Θεού;

Τίποτα δεν συμβαίνει χωρίς τον Θεό.

Ζητάμε από τον Κύριο να δώσει δύναμη στο έθνος τον μήνα, ο Κύριος να ευλογεί το έθνος στην ειρήνη του.

 Ρωτήστε και θα σας δοθεί! Αναζητήστε και βρείτε! Σήμερα ζητάμε ειρήνη, χαρά, ενίσχυση της χριστιανικής πίστης, ειρήνη στην καρδιά, το μυαλό, την ψυχή και είμαστε σίγουροι ότι ο Θεός θα ακούσει αυτήν την προσευχή.

Μια σύντομη προσευχή γράφτηκε χθες στην οποία ζητάμε από τον Κύριο να μας δώσει ειρήνη, για να ηρεμήσουμε τη ζωή μας.

Επιπλέον, αποφασίσαμε ότι τα παιδιά μας, η νεολαία μας, θα γράψουν τις προσευχές τους, τα αιτήματά τους. Ως δικός σας γονέας, έτσι πρέπει να απευθυνθείτε στον Πατέρα, τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα, και είναι αδύνατο για τον Θεό να μην ακούσει αυτόν τον λόγο.

Στείλτε μου τις αιτήσεις σας. Αποφάσισα ότι όταν συλλεχθεί αρκετό, θα το δημοσιεύσουμε ως βιβλίο.

Τώρα ζητάμε από τον Αιδεσιμότατο Ντάνιελ να διαβάσει την προσευχή.

«Πατέρα μας, ο Θεός του Αβραάμ , του Ισαάκ και του Ιακώβ , ο έπαινος και οι ευχαριστίες σου είναι! Κύριος Κύριος μας Ιησούς Χριστός για λογαριασμό της του Μέσα και αναφορά ζητήσει gardamoikhile ουρανό είναι ελεήμων, shegvinde τις αμαρτίες μας, οι Μάγοι, η δύναμη του πονηρού καταστολή της αλήθειας σε αυτή την κατεύθυνση. Δώστε μας τη δύναμη της υπακοής σας Ευλογήστε μας Οικογένειες, παιδιά και εγγόνια, τα αγαπημένα μας πρόσωπα, μας ευλογούν τη Γεωργία και ολόκληρο τον κόσμο.

Είστε δικοί σας σώστε μας .

Ζητήστε από τον Κύριο να ηρεμήσει τη ζωή μας. παραδώστε το πρόβλημα και τις ασθένειες και το δοκιμάζει το maval .

Κύριε, δεν αγνοείται μία ώρα μετά το δεύτερο ερχομό σου, αλλά χαρούμενος και στις δύο ακτές του εσωτερικού και στο πάντα Εσύ Πατέρας, Υιός και Άγιο Πνεύμα. Αμήν

Ο Θεός να ευλογεί τους ανθρώπους μας, ολόκληρο τον κόσμο. Ο Θεός ακούει την προσευχή.

 Αυτή η προσευχή θα παραμείνει στους ναούς, θα είναι στους ναούς, και όπου κι αν βρίσκεστε στο ναό, στο σπίτι ή στη δουλειά, διαβάστε το και ο Θεός θα το ακούσει.

Ο Θεός είναι μαζί μας

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος τέλεσε Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Μετοχίου της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρωσίας στο Βελιγράδι

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 14 / 6 / 2020 , 12:44 από adologala.gr Tην εορτή του Αγίου Πνεύματος, στις 8 Ιουνίου 2020, πανηγύρισε ο Ιερός Ναός του Μετοχίου του Πατριαρχείου Μόσχας στο Βελιγράδι. Της Θείας Λειτουργίας ανήμερα της εορτής στο Μετόχι προεξήρχε ο Αγιώτατος Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος, συλλειτουργησάντων του Προϊσταμένου του Μετοχίου […]

Патриаршее служение в праздник Крещения Господня в Александро-Невском скиту

Πατριαρχείο Μόσχας : Η Εορτή των Θεοφανείων 2021 στη Ρωσία

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 20 / 1 / 2021 , 4:03 από news_room Στις 6/19 Ιανουαρίου 2021 στο Πατριαρχείο Μόσχας τελέστηκε Θεία Λειτουργία επί τη εορτή των Θεοφανείων του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Τον μέγα αγιασμό τέλεσε ο μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.   Ακολουθήστε μας :

Pin It on Pinterest