29 °C Athens, GR
25/07/2024

Τελευταια Νέα
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στο Φανάρι Απόστολος Παύλος και Ευρώπη Οι Άμβωνες των Ναών: Σάλπιγγες πρωτοβουλιών, για την κλιματική κρίση Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Επίσκοπο Μελιτηνής Μάξιμο στην Νότια Αγγλία Ενθρονίστηκε στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ο Μητροπολίτης Κωνσταντίνος Έκθεση ζωγραφικής για τα 85 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Μεξικού Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Διάγγελμα Μπάιντεν: Η σκυτάλη σε νεότερες φωνές, για να σωθεί η Δημοκρατία Το εναλλακτικό μάθημα στη θέση των Θρησκευτικών Δεξίωση για την 50η επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΗΠΑ: «Βέβαιος» ο Νετανιάχου ότι οι προσπάθειες για την απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς θα πετύχουν Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων δέχθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας είχε ο Αμερικής Ελπιδοφόρος Mνημοσυνο στον Προκάτοχο του Πατριάρχη Παρθένιο τον Γ’ τέλεσε ο Αλεξανδρείας Θεόδωρος Χειροθεσία Αρχιμανδρίτη από τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας στον Άγιο Γεώργιο Port Pirie Καλοκαιρινή απόδραση των κατασκηνωτριών της «Γαλιλαίας» της Εκκλησίας των Σερρών Σταύρος Καλαφάτης: «Αντλούμε παράδειγμα από εκείνους που πάλεψαν και πήγαν την Ελλάδα πιο ψηλά»

Προκήρυξη διαγωνισμού για τον Τουρισμό στην Κύπρο

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 14 / 11 / 2020 , 0:54 από

Το Υφυπουργείο Τουρισμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ), προκηρύσσουν διαγωνισμό ανάμεσα στους μαθητές και τις μαθήτριες Γ΄ και Δ΄ τάξεων Δημοτικού, με θέμα τον Τουρισμό στην Κύπρο και τίτλο: «Κοπιάστε στην κοινότητά μας» Ο διαγωνισμός αποσκοπεί στη γνωριμία με την Κύπρο και στην ανάπτυξη τουριστικής συνείδησης.

Τα παιδιά, μέσα από τις εργασίες του διαγωνισμού,καλούνται ως ξεναγοί, να γνωρίσουν, να μελετήσουν και να παρουσιάσουν την κοινότητα/τον δήμο τους, με σκοπό την τουριστική προώθηση και προβολήτους.

Οι όροι προκήρυξης του διαγωνισμού, καθώς και άλλες σχετικές πληροφορίες επισυνάπτονται στο Παράτημα Α.

Για επιπρόσθετες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στις Λειτουργούς Α.Π. Γεωγραφίας του ΥΠΠΑΝ, Θεοδώρα Δαμιανού και Ανδριανή Σιακίδου, στο τηλέφωνο 22402329 (Πέμπτη και Παρασκευή) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] .

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Σχετικά Άρθρα

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος για την εκδημία του Μητροπολίτη Σασίμων κυρού Γενναδίου – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 12 / 6 / 2022 , 3:33 από news_room Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος για την εκδημία του Μητροπολίτη Σασίμων κυρού Γενναδίου – Adologala.gr Ἐπί τῇ ἐκδημίᾳ τοῦ μακαριστοῦ Μητροπολίτου Σασίμων κυροῦ Γενναδίου το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Τυράννων δημοσιεύει την επιστολή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου. Η επιστολή του έχει ώς […]

Η πανήγυρις των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Αγριάς

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 8 / 2 / 2021 , 4:49 από news_room Με την συμμετοχή πλήθους πιστών και σύμφωνα με τα ισχύοντα για την προστασία της δημόσιας υγείας, πραγματοποιήθηκε η πανήγυρις των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Αγριάς. Στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο οποίος κήρυξε τον Θείο Λόγο, πλαισιωμένος […]