3 °C Athens, GR
26/01/2022

Μήνυμα του Τζo Μπάιντεν πρίν την Εορτή των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ – Adologala

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 25 / 11 / 2020 , 18:12 από adologala.gr

Ουάσινγκτον – Ο εκλεγμένος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν διατυπώνει παρατηρήσεις πριν από τις γιορτή των Ευχαριστιών καθώς αξιωματούχοι δημόσιας υγείας συνεχίζουν να παροτρύνουν τους Αμερικανούς να μειώσουν τις συγκεντρώσεις των διακοπών τους εν μέσω της αύξησης των περιπτώσεων COVID-19 σε εθνικό επίπεδο.

Στην ομιλία του, που θα παραδοθεί από το Γουίλμινγκτον του Ντελαγουέρ, ο εκλεγμένος πρόεδρος αναμένεται να συζητήσει “τις κοινές θυσίες που κάνουν οι Αμερικανοί αυτήν την περίοδο των διακοπών και λένε ότι μπορούμε και θα περάσουμε από την τρέχουσα κρίση μαζί”, σύμφωνα με την ομάδα μετάβασης .

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει ξεπεράσει τα 12,5 εκατομμύρια και ο αριθμός των νεκρών πλησιάζει τα 260.000, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins . Περισσότεροι από 88.000 άνθρωποι νοσηλεύονται με COVID-19 και οι περιπτώσεις αυξάνονται σε δεκάδες πολιτείες.

Αντλώντας τις προειδοποιήσεις από ειδικούς στη δημόσια υγεία, ο κ. Μπάιντεν είπε ότι οι Αμερικανοί αντιμετωπίζουν έναν σκοτεινό χειμώνα , ακόμη και όταν τρεις φαρμακευτικές εταιρείες, η Pfizer , η Moderna και η AstraZeneca , έχουν αναφέρει θετικά αποτελέσματα δοκιμής στα τέλη του σταδίου για τα εμβόλια COVID-19. Η Pfizer, η οποία αναπτύσσει το εμβόλιό της με τον Γερμανό συνεργάτη BioNTech, δήλωσε την Παρασκευή ότι ζητά από ομοσπονδιακές ρυθμιστικές αρχές να επιτρέψουν την επείγουσα χρήση του εμβολίου της κοροναϊού.

Καθώς πλησιάζει το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών, οι κορυφαίοι επιστήμονες και γιατροί της ομοσπονδιακής κυβέρνησης παροτρύνουν τον αμερικανικό λαό να περιορίσει τους εορτασμούς τους σε μια προσπάθεια να σταματήσει η εξάπλωση του ιού.

“Μια θυσία τώρα θα μπορούσε να σώσει ζωές και ασθένειες και να κάνει το μέλλον πολύ πιο φωτεινό καθώς το ξεπερνούμε”, δήλωσε ο Δρ Anthony Fauci, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, σε συνέντευξή του στο “Good Morning America” ​​του ABC Τετάρτη.

 

Με πληροφορίες από το CBSnews.com

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως χοροστάτησε στο Βατοπαιδινό Μετόχι του Γαλατά 

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Ο Παναγιώτατος χοροστάτησε στο Βατοπαιδινό Μετόχι του Γαλατά  “Τελείως ανυπόστατα και υποβολιμαία είναι όσα διαδίδονται διά μέσου διαφόρων sites περί «παπικών αξιώσεων» του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της ημών Μετριότητος. Επαναλαμβάνομεν επ᾽ αυτού μόνον τα όσα λέγει ο μακαριστός Μητροπολίτης Καισαρείας Καλλίνικος Δελικάνης: «Η κηδεμονική πρόνοια και αντίληψις της Μεγάλης του […]

Συνάντηση της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με την Αντιπροσωπία του Ευρωπαϊκού Φόρουμ EPF

Συνάντηση της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με την Αντιπροσωπία του Ευρωπαϊκού Φόρουμ EPF

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 15 / 11 / 2021 , 15:50 από news_room Η Πρόεδρος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ίσων Ευκαιριών μεταξύ Ανδρών και Γυναικών κα Ειρήνη Χαραλαμπίδου και τα μέλη κ. Γιώργος Κουκουμάς (Αναπληρωτής Πρόεδρος), κα Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν, κα Φωτεινή Τσιρίδου, κ. Μάριος Μαυρίδης και κα Αλεξάνδρα Ατταλίδου είχαν […]

Pin It on Pinterest