27 °C Athens, GR
28/09/2022

Η Κασσάνδρα Γκαριμπάλντι Διορίστηκε Νέος Διευθυντής του Μητροπολιτικού Γραφείου και Θρησκευτικής Εκπαίδευσης για τη Μητρόπολη της Βοστώνης

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 9 / 10 / 2020 , 17:03 από

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεθόδιος ανακοίνωσε το διορισμό της Κασσάνδρας Γκαριμπάλντι ως νέου Διευθυντή του Γραφείου και της Θρησκευτικής Εκπαίδευσης του Μητροπολίτη από την 1η Οκτωβρίου

Ταυτόχρονα, ο Μητροπολίτης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και την εκτίμηση των κληρικών και των λαϊκών στην Ελένη Καλλιώρα που μεταβαίνει από τον τρέχοντα ρόλο της στη Μητρόπολη για να ξεκινήσει μια νέα καριέρα. Η Ελένη εξυπηρέτησε πιστά τη Μητρόπολη μας και θα συνεχίσει να συμμετέχει στις ειδικές εκδηλώσεις και τα υπουργεία μας, συμπεριλαμβανομένου του Philoxenia House. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει την Ελένη με καλή υγεία και χαρά καθώς ξεκινά αυτό το νέο και συναρπαστικό κεφάλαιο στη ζωή της.  

 Η Cassandra Garibaldi είναι ιθαγενής του Dracut, Μασαχουσέτη, και μεγάλωσε παρακολουθώντας την Εκκλησία Μεταμόρφωσης στο Lowell, ΜΑ. Συμμετείχε ενεργά στα υπουργεία νεολαίας της ενορίας Μεταμόρφωσης, συμπεριλαμβανομένης της GOYA και του Vacation Church School, καθώς και στην υπηρεσία της ενορίας ως chanter. Είναι μέλος του προσωπικού στο Camp Metropolis of Boston από το 2009. 

 Η Κασσάνδρα είναι απόφοιτος του Ελληνικού Κολλεγίου με πτυχίο Θρησκευτικών Σπουδών και Δημοτικής Εκπαίδευσης, με πτυχίο. Υπηρέτησε το κολέγιο ως Πρεσβευτής Εισδοχής και Σύμβουλος Κατοίκων. Μετά την ολοκλήρωση του Ελληνικού Κολλεγίου, συνέχισε τις σπουδές της στην Ελληνική Ορθόδοξη Σχολή Θεολογίας του Τιμίου Σταυρού, αποφοιτώντας με μεταπτυχιακό στη Θεότητα.

 Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, η Κασσάνδρα δίδαξε Εκκλησιαστικό Σχολείο στην Εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Λέξινγκτον. Υπηρέτησε ως ασκούμενος στη Μητρόπολη για πέντε χρόνια, βοηθώντας με διάφορα καθήκοντα και υπουργεία, συμπεριλαμβανομένου του Γραφείου Μητρώου. Η Κασσάνδρα υπηρέτησε το Metropolis of Boston Camp (MBC) τα τελευταία δέκα χρόνια ως μέλος του saff και Διευθυντής της Κοπέλας. Βοήθησε στην προετοιμασία των συνεδριών Ορθόδοξης Ζωής για τους κατασκηνωτές μας. 

 Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Κασσάνδρα εργάστηκε στο Αρχιεπισκοπικό Εθνικό Γραφείο Νεολαίας και Νεαρών Ενηλίκων, δημιουργώντας τρία προγράμματα σπουδών για τις ενορίες, το OCF και τις οικογένειες. Δημιούργησε επίσης και εκτέλεσε εκπαιδευτικά προγράμματα για καλοκαιρινές κατασκηνώσεις για κατασκηνώσεις Metropolis σε όλη τη χώρα. Υπηρέτησε το εθνικό γραφείο των Υπουργείων Κάμπινγκ, δημιουργώντας και παρέχοντας πόρους, εκπαίδευση και συνεδρίες Ορθόδοξης Ζωής για καλοκαιρινές κατασκηνώσεις μητρόπολης σε όλη την Αμερική. 

Εκτός από το ότι εξυπηρετεί ως ο νέος Διευθυντής του Γραφείου του Metropolitan, η Κασσάνδρα θα συνεργαστεί στενά με τον Πάνο Coufos, ο Διευθυντής της Νεολαίας και Νέων Ενηλίκων Υπουργεία / MBC διευθυντής στο συντονισμό θρησκευτικά εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους σε όλη 62 ενορίες μας. Ο Πάνω και η Κασσάνδρα έχουν ήδη αρχίσει να επικοινωνούν με τους κληρικούς μας και τους καθηγητές της Κυριακής Σχολής για να ξεκινήσουν τη συζήτηση σχετικά με το πώς μπορούμε να συνεργαστούμε για να ενισχύσουμε το κατεχτητικό μας υπουργείο.  

 Καλωσορίζουμε την Κασσάνδρα στο γραφείο μας στη Μητρόπολη και ανυπομονούμε να υπηρετήσουμε μαζί μας!

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Οι νέοι χρειάζονται μια εναλλακτική λύση

Οι νέοι χρειάζονται μια εναλλακτική λύση

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 19 / 4 / 2021 , 0:11 από news_room Οι νέοι χρειάζονται μια εναλλακτική λύση Ο Ηγούμενος Λουκάς Στεπάνοφ μάς μιλά για το πώς προσεγγίζει με τους νέους το θέμα τής μελέτης των άθλων των νεομαρτύρων και ομολογητών τής Ρωσικής Εκκλησίας. – Πάτερ Λουκά, σήμερα τα παιδιά έχουν […]

Η εορτή των Χριστουγέννων και χειροτονία Πρεσβυτέρου στη Μελβούρνη

Αυστραλία: Η εορτή των Χριστουγέννων και χειροτονία Πρεσβυτέρου στη Μελβούρνη

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 26 / 12 / 2021 , 13:44 από news_room Με τους ομογενείς της Μελβούρνης συνεόρτασε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος τη «μητρόπολη των Εορτών» της Εκκλησίας μας, την κατά Σάρκα Γέννηση του Ιησού Χριστού. Το πρωί του Σαββάτου, ανήμερα της μεγάλης Δεσποτικής Εορτής, στον Ιερό Ναό του […]

Pin It on Pinterest