30 °C Athens, GR
22/06/2024

Τελευταια Νέα
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στην Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου Έκθεση ζωγραφικής για τα 85 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Μεξικού Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Ανακοινωθέν της δεύτερης τακτικής συνεδρίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου Οικουμενική Παράκληση με τίτλο: «Θεραπεύοντας τις Πληγές της Σκλαβιάς» στον Άγιο Νικόλαο Νέας Υόρκης Εκδήλωση Μνήμης δέκα χρόνων από την εκδημία του Άρχοντος Πρωτοψάλτου Λυκούργου Αγγελόπουλου στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά θα εορτάσει Επίσκοπος Κνωσού κ. Μεθόδιος τα ονομαστήριά του Χορευτική παράσταση με τίτλο: Κύπρος – Μισός αιώνας άσβεστης μνήμης» στην Ι.Μ. Δημητριάδος Ο Προφήτης Ελισσαίος 14 νέα μέτρα για την προστασία των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας Οι Συνοριοφύλακες στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι οι συλλήψεις μετά την ανακοίνωση του Τζό Μπαϊντεν, μειώθηκαν κατά 25% Εκδήλωση στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής Έναρξη της Εβδομάδας Κινηματογράφου Κύπρου στο Βερολίνο

Η Πα.Δ.Ε.Ε. χρηματοδοτεί ταξίδια ομογενών βουλευτών

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 21 / 9 / 2020 , 20:16 από

Κάθε Αυστραλός βουλευτής απαιτείται να δηλώσει όλα τα σημαντικά, οικονομικά, περιουσιακά και επιχειρηματικά συμφέροντα, καθώς και τα δώρα που λαμβάνει, κάθε χρόνο προς το Κοινοβούλιο.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομογενής βουλευτής των Εργατικών, Ειρήνη Πνευματικού (Irene Pnevmatikos) και η ομογενής βουλευτής Νοτίου Αυστραλίας, Κόνι Μπονάρος (Connie Bonaros) , δήλωσαν ταξίδια στην Ελλάδα αξίας 3.500 δολ. τα οποία χρηματοδοτήθηκαν από την Παγκόσμια Ελληνική Διακοινοβουλευτική Ένωση. (ΠαΔΕΕ)

Πρόκειται για την Ένωση Ελληνικής καταγωγής πολιτικών, που στηρίζει συνέδρια κοινοβουλευτικών εκπροσώπων ελληνικής καταγωγής ανά τον Κόσμο.

Η Πα.Δ.Ε.Ε. τελεί υπό την αιγίδα (και τη χρηματοδότηση) της ελληνικής Βουλής στους χώρους της οποίας και πραγματοποιεί τα Συνέδριά της.

Πρόσφατα η ομογενής βουλευτής Νοτίου Αυστραλίας, Κόνι Μπονάρος (Connie Bonaros) κατοχύρωσε την ονομασία «Prostitutes Delight» και δήλωσε την εταιρία στα επιχειρηματικά της συμφέροντα σε συνέχεια πολιτικής αντιπαράθεσης σχετικά με νομοσχέδιο αποποινικοποίησης της σεξουαλικής εργασίας στην Πολιτεία.

Η κ. Μπονάρος, εξήγησε πως επρόκειτο για πολιτική και όχι επιχειρηματική κίνηση, έχοντας στόχο ο πολιτειακός υπουργός Οικονομικών, Rob Lucas, να μην έχει την ευχέρεια να χρησιμοποιήσει εκ νέου το όνομα αυτό για συγκρίσεις στη λειτουργία φούρνων με αυτή οίκων ανοχής.

Με στοιχεία από neoskosmos.com – Panhellenic post

Σχετικά Άρθρα

Πωλήθηκε έναντι 3,15 εκ. δολαρίων το Μέγαρο της Μητροπόλεως Σικάγου

Πωλήθηκε έναντι 3,15 εκ. δολαρίων το Μέγαρο της Μητροπόλεως Σικάγου

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 8 / 2 / 2022 , 8:14 από news_room Πωλήθηκε έναντι 3,15 εκ. δολαρίων το Μέγαρο της Μητροπόλεως Σικάγου ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Πουλήθηκε την Πέμπτη, έναντι 3.15 εκατομμυρίων δολαρίων το Μητροπολιτικό Μέγαρο του Σικάγου. Πρόκειται για αρχοντικό γεωργιανού στυλ 11 υπνοδωματίων 10.774 τετραγωνικών ποδιών στην περιοχή Gold Coast, στο οποίο για έξι δεκαετίες στεγάστηκαν […]

Η Κοινότητα Ελληνικού Πολιτισμού «Ελευθερία» στο 21ο Ρεπουμπλικανικό Εθνοπολιτιστικό Φεστιβάλ των Λαών της Μολδαβίας

Η Κοινότητα Ελληνικού Πολιτισμού «Ελευθερία» στο 21ο Ρεπουμπλικανικό Εθνοπολιτιστικό Φεστιβάλ των Λαών της Μολδαβίας

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 27 / 9 / 2022 , 20:52 από news_room Στις 18 Σεπτεμβρίου 2022 στο Central Park του Κισινάου – πρωτεύουσας της Δημοκρατίας της Μολδαβίας – πραγματοποιήθηκε το τακτικό 21ο Ρεπουμπλικανικό Εθνοπολιτιστικό Φεστιβάλ. Πολυάριθμες εθνο-πολιτιστικές οργανώσεις και κοινότητες συμμετείχαν σε αυτό το ετήσιο Φόρουμ εθνικών πολιτισμών και παραδόσεων, λαών και εθνοτικών ομάδων που ζουν […]