Τελευταια Νέα
Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Νέα Υόρκη: Με επιτυχία στον Άγιο Νικόλαο το συμπόσιο για την Εκκλησιαστική Αρχιτεκτονική Επίσκεψη του Πρέσβη των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνη και άλλων διπλωματών στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο Εργασίες της διημερίδας του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την ενίσχυση του διαλόγου Ο Οικουμενικός Πατριάρχης σε εκδήλωση για τον αείμνηστο Ελληνιστή Mario Vitti Καθηγητές και φοιτητές της Σχολής Κανονικού Δικαίου του Καθολικού Πανεπιστημίου Παρισίων στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Με επιτυχία οι 52οι Ετήσιοι Ολυμπιακοί Αγώνες της Μητρόπολης Νιου Τζέρσεϊ Αλεξάνδρεια: Ξεκινήσαν οι εργασίες του Θεολογικού διαλόγου μεταξύ Ορθοδόξου και Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας Επαναπατρισμός δύο κλεμμένων θρησκευτικών κειμηλίων από ναούς της κατεχόμενης Κύπρου Η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στο Διδυμότειχο Παρουσίαση του βιβλίου Πολιτικές Ιθαγένειας και Φιλοσοφικές Αρχές στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Η Πα.Δ.Ε.Ε. χρηματοδοτεί ταξίδια ομογενών βουλευτών

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 21 / 9 / 2020 , 20:16 από

Κάθε Αυστραλός βουλευτής απαιτείται να δηλώσει όλα τα σημαντικά, οικονομικά, περιουσιακά και επιχειρηματικά συμφέροντα, καθώς και τα δώρα που λαμβάνει, κάθε χρόνο προς το Κοινοβούλιο.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομογενής βουλευτής των Εργατικών, Ειρήνη Πνευματικού (Irene Pnevmatikos) και η ομογενής βουλευτής Νοτίου Αυστραλίας, Κόνι Μπονάρος (Connie Bonaros) , δήλωσαν ταξίδια στην Ελλάδα αξίας 3.500 δολ. τα οποία χρηματοδοτήθηκαν από την Παγκόσμια Ελληνική Διακοινοβουλευτική Ένωση. (ΠαΔΕΕ)

Πρόκειται για την Ένωση Ελληνικής καταγωγής πολιτικών, που στηρίζει συνέδρια κοινοβουλευτικών εκπροσώπων ελληνικής καταγωγής ανά τον Κόσμο.

Η Πα.Δ.Ε.Ε. τελεί υπό την αιγίδα (και τη χρηματοδότηση) της ελληνικής Βουλής στους χώρους της οποίας και πραγματοποιεί τα Συνέδριά της.

Πρόσφατα η ομογενής βουλευτής Νοτίου Αυστραλίας, Κόνι Μπονάρος (Connie Bonaros) κατοχύρωσε την ονομασία «Prostitutes Delight» και δήλωσε την εταιρία στα επιχειρηματικά της συμφέροντα σε συνέχεια πολιτικής αντιπαράθεσης σχετικά με νομοσχέδιο αποποινικοποίησης της σεξουαλικής εργασίας στην Πολιτεία.

Η κ. Μπονάρος, εξήγησε πως επρόκειτο για πολιτική και όχι επιχειρηματική κίνηση, έχοντας στόχο ο πολιτειακός υπουργός Οικονομικών, Rob Lucas, να μην έχει την ευχέρεια να χρησιμοποιήσει εκ νέου το όνομα αυτό για συγκρίσεις στη λειτουργία φούρνων με αυτή οίκων ανοχής.

Με στοιχεία από neoskosmos.com – Panhellenic post

Σχετικά Άρθρα

Αναβάλλονται λόγω πανδημίας οι εκδηλώσεις για την ελληνική ομογένεια στη Θεσσαλονίκη

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 15 / 1 / 2022 , 3:00 από news_room Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του Προέδρου της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής, Βουλευτή της ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης, Σάββα Αναστασιάδη, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για το τριήμερο 12,13 και 14 Ιανουαρίου 2022  κοινή συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης  Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της […]

Θετικές οι εντυπώσεις από το “StaEllinika”

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 13 / 6 / 2020 , 14:44 από Θετικές είναι οι πρώτες εντυπώσεις μεταξύ των εκπαιδευτικών και ενθαρρυντικά τα μηνύματα από τους μαθητές από την πιλοτική εφαρμογή της μαθησιακής πλατφόρμας για την ελληνική γλώσσα “StaEllinika” σε κοινοτικά σχολεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Η τελική εκδοχή της πλατφόρμας θα είναι από […]

Pin It on Pinterest