15 °C Athens, GR
21/01/2022

Τελευταια Νέα
Η Εορτή του Αγίου Ευθυμίου στο Κερατσίνι (Εικόνες) – Adologala.gr 30 Αποφθέγματα από τον Πατριάρχη Ρουμανίας Δανιήλ για την προσευχή Τον Αρχιεπίσκοπο Σινά Δαμιανό δέχθηκε ο Πατριάρχης Θεόδωρος στη Πατριαρχική Επιτροπεία Καϊρου ΑΑΔΕ: Τώρα «Τα Ραντεβού μου» σε όλες τις ΔΟΥ της χώρας Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος για την Ημέρα Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: Κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να ακούγεται η φωνή του Αυστρία: Ψηφίστηκε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των ενηλίκων ΗΠΑ: Το ρολόι της Αποκάλυψης δείχνει 100 δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα Η Σύναξη του Τιμίου Προδρόμου στην ομώνυμη Ιερά Μονή της Δυτικής Όχθης του Ιορδάνη Με τον Γ.Γ. του ΥΠΕΘΑ και τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Θεολογικού Συνδέσμου “Καιρός” συναντήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Στην Τρίγλια της Βιθυνίας εόρτασε τα Θεοφάνεια κατά το Ιουλιανό ημερολόγιο ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Τεχνολογία: Οι κινέζοι πάροχοι τηλεπικοινωνιών επιταχύνουν τις επενδύσεις 5G

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 21 / 8 / 2020 , 1:04 από adologala.gr

Τρεις σημαντικοί Κινέζοι πάροχοι τηλεπικοινωνιών – η China Mobile, η China Unicom και η China Telecom – ανακοίνωσαν σχέδια αύξησης των επενδύσεων 5G στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, προωθώντας την κατασκευή σταθμών πομποδεκτών βάσης από αστικές πόλεις σε αγροτικές περιοχές, σύμφωνα με πρόσφατα οι εταιρείες. κυκλοφόρησε οικονομικές εκθέσεις.

Το πρώτο εξάμηνο του 2020, οι συνολικές δαπάνες 5G από τους τρεις φορείς τηλεπικοινωνιών έφθασαν σχεδόν τα 88 δισεκατομμύρια γιουάν (12,72 δισεκατομμύρια δολάρια) και ο ετήσιος προϋπολογισμός σε αυτήν την περιοχή εκτιμάται ότι υπερβαίνει τα 180 δισεκατομμύρια γιουάν, ανέφερε η Economic Information Daily.

Η China Unicom δήλωσε στην οικονομική ανακοίνωσή της την Τρίτη ότι έχει ήδη δημιουργήσει 260.000 5G BTS μέχρι στιγμής και ο αριθμός αναμένεται να φτάσει τα 370.000 έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Σε συνεργασία με την China Unicom για την από κοινού διεξαγωγή κατασκευής BTS και για κοινή χρήση δικτύων 5G, η China Telecom ξεκίνησε 80.000 5G BTS από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο και σχεδόν 210.000 σε χρήση.

Η China Mobile αναβάθμισε τον στόχο της για το νεόκτιστο BTS φέτος από 250.000 σε 300.000 και σχεδίαζε να ξεκινήσει εμπορικές υπηρεσίες 5G σε όλες τις πόλεις σε επίπεδο νομού.

Στατιστικά στοιχεία από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής δείχνουν ότι η Κίνα έχει δημιουργήσει συνολικό αριθμό 400.000 σταθμών πομποδεκτών βάσης 5G από τον Ιούνιο, με περίπου 88 εκατομμύρια τερματικά να έχουν συνδεθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Πηγή:global.chinadaily.com.cn

Ακολουθήστε μας :
  • Source: Τεχνολογία: Οι κινέζοι πάροχοι τηλεπικοινωνιών επιταχύνουν τις επενδύσεις 5G

Σχετικά Άρθρα

Δεκαετής φυλάκιση σε 34χρονο για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών επέβαλε το Κακουργιοδικείο Λάρνακας

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 21 / 10 / 2020 , 16:48 από adologala.gr Για σκοπούς επιμέτρησης της ποινής το Κακουργιοδικείο έλαβε υπόψη μεταξύ άλλων την άμεση ομολογία και παραδοχή του κατηγορουμένου προς την Αστυνομία Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου επέβαλε ποινή φυλάκισης δέκα ετών σε άνδρα ηλικίας 34 ετών, ο οποίος […]

Αναπαύθηκε εν Κυρίω ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κυρός Χριστόδουλος - Adologala.gr

Αναπαύθηκε εν Κυρίω ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κυρός Χριστόδουλος – Adologala.gr

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 15 / 12 / 2021 , 1:26 από news_room Τό Πατριαρχεῖον Ἱεροσολύμων ἀνακοινώνει μετά λύπης, οὐχ ἧττον λύπης Κυρίου, τήν κοίμησιν τοῦ μακαριστοῦ Μητροπολίτου Ἐλευθερουπόλεως κυροῦ Χριστοδούλου, τήν 11: 00 προμεσημβρινήν ὥραν τῆς σήμερον, 1ης / 14ης Δεκεμβρίου 2021. Ὁ ἐκλιπών ἀγαπητός ἀδελφός ἡμῶν, καταγόμενος ἐκ Καμαρῶν Ἡρακλείου […]

Pin It on Pinterest