18 °C Athens, GR
22/03/2023

Τελευταια Νέα
Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Σε αργία ο κληρικός της Ι.Μ. Ρεθύμνης, Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Σαρρής O Μπάιντεν αφήνει ξανά να εννοηθεί πως θα είναι υποψήφιος το 2024 Στις ράγες ξανά τρένα και προαστιακός Επίσημη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στη Λιθουανία Να κτυπήσουν πάλι ελεύθερα οι καμπάνες των εκκλησιών μας στα κατεχόμενα Σεισμός 4,6 βαθμών βόρεια-βορειοανατολικά της Αμφιλοχίας Με επιτυχία η εκδήλωση της νεότητας για την εορτή της 25ης Μαρτίου 1821 στη Μητρόπολη Πειραιώς Ο Δ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Άγιο Κωνσταντίνο Λαρίσης Συμμετοχή του Υπουργού Γεωργίας στο Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ Παρακολούθηση της Γ΄ Στάσης των Χαιρετισμών από μαθητές της Νέας Αλικαρνασσού Παραιτήθηκε ο υπουργός Πετρελαίου της Βενεζουέλας, εν μέσω επιχείρησης κατά της διαφθοράς

Τεχνολογία: Οι κινέζοι πάροχοι τηλεπικοινωνιών επιταχύνουν τις επενδύσεις 5G

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 21 / 8 / 2020 , 1:04 από

Τρεις σημαντικοί Κινέζοι πάροχοι τηλεπικοινωνιών – η China Mobile, η China Unicom και η China Telecom – ανακοίνωσαν σχέδια αύξησης των επενδύσεων 5G στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, προωθώντας την κατασκευή σταθμών πομποδεκτών βάσης από αστικές πόλεις σε αγροτικές περιοχές, σύμφωνα με πρόσφατα οι εταιρείες. κυκλοφόρησε οικονομικές εκθέσεις.

Το πρώτο εξάμηνο του 2020, οι συνολικές δαπάνες 5G από τους τρεις φορείς τηλεπικοινωνιών έφθασαν σχεδόν τα 88 δισεκατομμύρια γιουάν (12,72 δισεκατομμύρια δολάρια) και ο ετήσιος προϋπολογισμός σε αυτήν την περιοχή εκτιμάται ότι υπερβαίνει τα 180 δισεκατομμύρια γιουάν, ανέφερε η Economic Information Daily.

Η China Unicom δήλωσε στην οικονομική ανακοίνωσή της την Τρίτη ότι έχει ήδη δημιουργήσει 260.000 5G BTS μέχρι στιγμής και ο αριθμός αναμένεται να φτάσει τα 370.000 έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Σε συνεργασία με την China Unicom για την από κοινού διεξαγωγή κατασκευής BTS και για κοινή χρήση δικτύων 5G, η China Telecom ξεκίνησε 80.000 5G BTS από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο και σχεδόν 210.000 σε χρήση.

Η China Mobile αναβάθμισε τον στόχο της για το νεόκτιστο BTS φέτος από 250.000 σε 300.000 και σχεδίαζε να ξεκινήσει εμπορικές υπηρεσίες 5G σε όλες τις πόλεις σε επίπεδο νομού.

Στατιστικά στοιχεία από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής δείχνουν ότι η Κίνα έχει δημιουργήσει συνολικό αριθμό 400.000 σταθμών πομποδεκτών βάσης 5G από τον Ιούνιο, με περίπου 88 εκατομμύρια τερματικά να έχουν συνδεθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Πηγή:global.chinadaily.com.cn

Ακολουθήστε μας :
  • Source: Τεχνολογία: Οι κινέζοι πάροχοι τηλεπικοινωνιών επιταχύνουν τις επενδύσεις 5G

Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Αντικατοχική Εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου

Μήνυμα της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Αντικατοχική Εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 17 / 8 / 2020 , 16:41 από Κύριε Δήμαρχε, αγαπητοί φίλοι Σκέφτομαι την Αμμόχωστο πίσω από τα συρματοπλέγματα. Τα παραλιακά ξενοδοχεία της που κάποτε έσφυζαν από ζωή ερειπωμένα, τους δρόμους της χορταριασμένους, τα σπίτια της να χάσκουν έρημα, λεηλατημένα. Μια πόλη φάντασμα, ένα άδειο κέλυφος, παραδομένο στην […]

Λιτά τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού Ιγνατίου

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 31 / 1 / 2021 , 16:37 από news_room Με απλότητα και διακριτικότητα, χωρίς την λάμψη και την πολυκοσμία των παρελθόντων ετών, λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος εόρτασε φέτος τα ονομαστήριά του, στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Αγίας Ζώνης του εκκλ/κού Ξενώνα της Άλλης Μεριάς, κεκλεισμένων […]

Pin It on Pinterest