23 °C Athens, GR
12/06/2021

Τελευταια Νέα
To «Άδολο Γάλα» εβδομαδιαία ενημερωτική πύλη ειδήσεων – ADOLOGALA.GR Πατριάρχης Αντιοχείας: Να βρεθεί γρήγορα λύση στη δύσκολη κατάσταση του Λιβάνου – Adologala.gr Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στους Δελφούς – Adologala.gr Παρέμβαση της Κύπρου στην Ολομέλεια της Γ. Συνέλευσης του ΟΗΕ για την Ετήσια Έκθεση του Σ.A. Συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας Νατάσας Πηλείδου στο Συμβούλιο Ενέργειας της ΕΕ – Adologala.gr Δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Χριστοδουλίδη στην MED7 – Adologala.gr Ο Δήμαρχος της Μόσχας κήρυξε δημόσια αργία άλλες 5 ημέρες της ερχόμενης βδομάδας Εξεδήμησεν προς Κύριον ο Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Εγκλειστριώτης – Ανακοίνωση της Ι.Μ. Αγ. Νεοφύτου ΗΠΑ: Αυξήθηκαν οι απόπειρες αυτοκτονίας εφήβων στη διάρκεια της πανδημίας – Adologala.gr Βρετανία: Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η σύνοδος κορυφής των G7 – Adologala.gr Αλ. Τσίπρας: Τέρμα η άμυνα, να περάσουμε στην αντεπίθεση στηρίζοντας τους εργαζόμενους

Τεχνολογία: Οι κινέζοι πάροχοι τηλεπικοινωνιών επιταχύνουν τις επενδύσεις 5G

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 21 / 8 / 2020 , 1:04 από adologala.gr

Τρεις σημαντικοί Κινέζοι πάροχοι τηλεπικοινωνιών – η China Mobile, η China Unicom και η China Telecom – ανακοίνωσαν σχέδια αύξησης των επενδύσεων 5G στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, προωθώντας την κατασκευή σταθμών πομποδεκτών βάσης από αστικές πόλεις σε αγροτικές περιοχές, σύμφωνα με πρόσφατα οι εταιρείες. κυκλοφόρησε οικονομικές εκθέσεις.

Το πρώτο εξάμηνο του 2020, οι συνολικές δαπάνες 5G από τους τρεις φορείς τηλεπικοινωνιών έφθασαν σχεδόν τα 88 δισεκατομμύρια γιουάν (12,72 δισεκατομμύρια δολάρια) και ο ετήσιος προϋπολογισμός σε αυτήν την περιοχή εκτιμάται ότι υπερβαίνει τα 180 δισεκατομμύρια γιουάν, ανέφερε η Economic Information Daily.

Η China Unicom δήλωσε στην οικονομική ανακοίνωσή της την Τρίτη ότι έχει ήδη δημιουργήσει 260.000 5G BTS μέχρι στιγμής και ο αριθμός αναμένεται να φτάσει τα 370.000 έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Σε συνεργασία με την China Unicom για την από κοινού διεξαγωγή κατασκευής BTS και για κοινή χρήση δικτύων 5G, η China Telecom ξεκίνησε 80.000 5G BTS από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο και σχεδόν 210.000 σε χρήση.

Η China Mobile αναβάθμισε τον στόχο της για το νεόκτιστο BTS φέτος από 250.000 σε 300.000 και σχεδίαζε να ξεκινήσει εμπορικές υπηρεσίες 5G σε όλες τις πόλεις σε επίπεδο νομού.

Στατιστικά στοιχεία από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής δείχνουν ότι η Κίνα έχει δημιουργήσει συνολικό αριθμό 400.000 σταθμών πομποδεκτών βάσης 5G από τον Ιούνιο, με περίπου 88 εκατομμύρια τερματικά να έχουν συνδεθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Πηγή:global.chinadaily.com.cn

Ακολουθήστε μας :
  • Source: Τεχνολογία: Οι κινέζοι πάροχοι τηλεπικοινωνιών επιταχύνουν τις επενδύσεις 5G

Σχετικά Άρθρα

Ο ΥΠΕΣ Μ. Βορίδης βάζει τέλος στην ταλαιπωρία των Ελλήνων πολιτών με την Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 19 / 5 / 2021 , 17:20 από news_room Ο ΥΠΕΣ Μ. Βορίδης βάζει τέλος στην ταλαιπωρία των Ελλήνων πολιτών με την Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού στο Δημόσιο Ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλλει για τον συνολικό εκσυγχρονισμό του Δημόσιου Τομέα και της […]

Ερντογάν: «Οι συνομιλίες με την Ελλάδα μπορούν να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή»

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 12 / 1 / 2021 , 21:24 από news_room Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα πως πιστεύει ότι οι διερευνητικές συνομιλίες της Τουρκίας με την Ελλάδα «μπορούν να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή» και πως είναι έτοιμος «να επαναφέρει σε τροχιά» τις σχέσεις της χώρας του με […]

Pin It on Pinterest