32 °C Athens, GR
09/08/2022

Τελευταια Νέα
Drones στη διάθεση του Τμήματος Δασών για τη διαχείριση των δασικών πυρκαγιών Η Ελλάδα «Αγαπημένη Χώρα» στα αμερικανικά ταξιδιωτικά βραβεία «The Trazees» 2022 Κροατία: Δημοσιογράφος έσωσε τον Όρμπαν από φουσκωτό που βούλιαζε Πολυαρχιερατικός Εσπερινός & Θεία Λειτουργία για τον Άγιο Νικάνορα στη Καστοριά – Adologala.gr Η Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας – Adologala.gr Τρείς μήνες «συγκεκριμένος τουρισμός» για να στηρίξει την χώρα για άλλους εννέα Η εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στο Πορτ Σαϊντ της Αιγύπτου – Adologala.gr Πατριαρχικό Ιερό Μνημόσυνο του Αλεξανδρείας Θεόδωρου στον Εθνάρχη, Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Μακάριο – Adologala.gr Λαμπρά εορτάστηκε η Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού σε Λέρο και Κάλυμνο – Adologala.gr Πατριαρχείο Βουλγαρίας: Η Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στη Φιλιππούπολη – Adologala.gr

Επιστολή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου στον Μητροπολίτη Σαν Φρανσίσκο Γεράσιμο για τις πυρκαγιές της Καλιφόρνια

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 28 / 8 / 2020 , 14:06 από

NewsRoom 28-08-2020,13:46:01

Επιστολή απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.κ.Ελπιδοφόρος στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σαν Φρανσίσκο κ.κ.Γεράσιμο για το μείζων θέμα των πυρκαγιών της Καλιφόρνια.Διαβάστε τι γράφει μεταξύ άλλων η επιστολή του Αρχιεπισκόπου:

Ελπιδοφόρος: Ποιος είναι ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής - Η πορεία ενός σπάνιου ιεράρχη - Κόσμος | News 24/7Αγαπημένα μου αδέρφια,σας γράφω από το κέντρο της πίστης μας το Φανάρι.

Εν μέσω της πανδημίας, έχουμε ακόμη μια καταστροφή που πρέπει να ξεπεράσουμε. Θέλω όλοι να γνωρίζετε ότι οι προσευχές όλων των πιστών εδώ και σε όλη την Αρχιεπισκοπή ανυψώνονται στον Θρόνο του Θεού εκ μέρους σας, ώστε να είστε ασφαλείς και υγιείς από την καταστροφή που σας περιβάλλει.

Ο τεράστιος αριθμός και το μέγεθος των πυρκαγιών σε ολόκληρη την πολιτεία, που τώρα υπερβαίνουν το μέγεθος της πολιτείας του Ντελαγουέρ, προκαλούν μεγάλο άγχος και ανησυχία.

Αυτός είναι ο λόγος που τώρα, στις στιγμές που αισθανόμαστε πιο φοβισμένοι και ευάλωτοι, ζητάμε από τον Παντοδύναμο Θεό και την Αγία Μητέρα Του εξ ονόματος όλων σας, και εκ μέρους των γενναίων πυροσβεστών που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να προστατεύσουν τους συμπολίτες τους.

Πράγματι, σας γράφω μια πιο ευοίωνη ημέρα, όταν γιορτάζουμε την Ανάκτηση των Ιερών Λειψάνων του Αποστόλου Βαρθολομαίου, τον ουράνιο προστάτη του Οικουμενικού Πατριάρχη μας. Αυτά τα λείψανα επέζησαν από τις καταιγίδες της θάλασσας για να φτάσουν με ασφάλεια στις ακτές του νησιού Lipari, ταξιδεύοντας σε μια απίστευτα μεγάλη απόσταση.

Προσευχόμαστε για τη δύναμη και την ανθεκτικότητά σας σε αυτές τις δύσκολες μέρες, και ότι μέσω των μεσολάβησης του Αγίου Βαρθολομαίου, του Αποστόλου, τα νερά που έφεραν τα γήινα υπολείμματά του στο ασφαλές λιμάνι του σεβασμού μπορούν να αναληφθούν στους ουρανούς πάνω από την Καλιφόρνια και να βρέξει κάτω να κρυώσει τις φλόγες και να φέρει θεραπεία στη γη.

Με πολλές προσευχές και αγάπη στον Κύριό μας Ιησού Χριστό.

Ο Αμερικής Ελπιδοφόρος

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Εξαιρετικές οι σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ, οι οποίες διαρκώς βελτιώνονται

Πρέσβης Ισραήλ : Εξαιρετικές οι σχέσεις Ελλάδας – Ισραήλ, οι οποίες διαρκώς βελτιώνονται

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 26 / 3 / 2021 , 22:44 από news_room «Είναι μια μοναδική ευκαιρία να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας, όχι μόνο από οικονομικής άποψης αλλά και σε επίπεδο τοπικής διακυβέρνησης» τόνισε ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα Γιόσι Αμράνι, σε χαιρετισμό του στη διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα τις «Έξυπνες […]

Χριστούγεννα στην Ι.Μ. Ιλίου και Αχαρνών

Χριστούγεννα στην Ι.Μ. Ιλίου και Αχαρνών

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 25 / 12 / 2021 , 20:26 από news_room Στην ενορία της Αγίας Βαρβάρας Ιλίου τέλεσε την Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας. Μαζί με τους πιστούς παρευρέθηκε ο επιστημονικός σύμβουλος της Ιεράς Μητροπόλεως για θέματα αναπηρίας κ. Ευάγγελος Αυγουλάς. Ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου π. Γεώργιος ανέγνωσε τη […]

Pin It on Pinterest