28 °C Athens, GR
19/08/2022

Τελευταια Νέα

Διαδικτυακό δωρεάν σεμινάριο για κληρικούς και μέλη ενοριών από την Μητρόπολη Σαν Φρανσίσκο

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 25 / 8 / 2020 , 17:28 από

“Δημιουργία μιας κουλτούρας αληθινής διαχείρισης”

Πώς μπορούμε να εμπνεύσουμε τους πιστούς μας να είναι πιο αφοσιωμένοι και γενναιόδωροι με την ενορία τους; Αυτό είναι ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε γενικά και έχει επιδεινωθεί λόγω της τρέχουσας πανδημίας. Το Υπουργείο Διαχείρισης της Ελληνικής Ορθόδοξης Μητρόπολης του Σαν Φρανσίσκο σας προσκαλεί σε μια σειρά πέντε μερών για να βοηθήσετε εσάς και την ενορία σας να δημιουργήσετε μια κουλτούρα αληθινής χριστιανικής επιμέλειας. Μέσω αυτής της διαδικασίας που θα παράγει ένα πιο αποτελεσματικό υπουργείο Διαχείρισης, μπορείτε να ανεβάσετε την ενορία σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο κατανόησης της αληθινής χριστιανικής επιμέλειας που οδηγεί σε έναν μεταμορφωτικό τρόπο διαβίωσης της κλήσης σας ως Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός.

Ξεκινώντας την Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου στις 6:30 μ.μ. PST και συνεχίζοντας κάθε δεύτερη Τρίτη έως 27 Οκτωβρίου, ο Bill Marianes από το Stewardship Calling, θα μας οδηγήσει σε ένα εμπνευσμένο ταξίδι γεμάτο με σχετικές πληροφορίες, βέλτιστες πρακτικές και 15 εμπειρικά αποδεδειγμένες συγκεκριμένες στρατηγικές εσείς μπορεί να εφαρμοστεί για να προσελκύσει καλύτερα τους ενορίτες σας και να αυξήσει τα αποτελέσματά σας.

Ζητάμε από όλους τους Κληρικούς, τα Μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου και τις Επιτροπές Διαχείρισης. Μη το χάσετε!

Εγγραφή

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά σας παρακαλούμε να εγγραφείτε στο ADVANCE, ώστε να μπορούμε να σχεδιάσουμε τη συμμετοχή σας. Θα σας παρέχουμε τις πληροφορίες Zoom για συμμετοχή είτε μέσω υπολογιστή είτε μέσω τηλεφώνου 48 ώρες πριν από το πρώτο σεμινάριο.

Συνεδρία 1

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 στις 6:30 μ.μ. PST

 • Γεγονότα και αριθμοί για το τι συμβαίνει στις εκκλησίες μας
 • COVID / Crisis Strategies
 • Μαθήματα από την επιστήμη της γενναιοδωρίας μελέτες
 • Πώς να δημιουργήσετε μια κουλτούρα Αληθινής Ορθόδοξης Διαχείρισης

Συνεδρία 2

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 στις 6:30 μ.μ. PST

 • Ευθυγράμμιση ηγεσίας
 • Δίνοντας τον Δεκέμβριο και το Ποσοστό
 • Αύξηση της αφοσίωσης των κοινοτήτων
 • Η πιο αποτελεσματική προσωπική πινελιά

Συνεδρία 3

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 6:30 μ.μ. PST

 • Υποδοχή
 • Ευχαριστώ
 • Νεολαία
 • Μικρές ομάδες

Συνεδρία 4

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 στις 6:30 μ.μ. PST

 • Αποτελεσματικά μηνύματα
 • Καμπάνιες – Διαχείριση, κεφάλαιο και προγραμματισμένη παροχή
 • Διαφάνεια και λογοδοσία
 • Ομάδα Διαχείρισης

Συνεδρία 5

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 στις 6:30 μ.μ. PST

 • Ερωτήσεις και απαντήσεις

Σχετικά με τον παρουσιαστή μας

Ο Μπιλ Μαριάνες έχει κληθεί ως «υπεύθυνος που καλεί τον ευαγγελιστή» και «ο ορθόδοξος τύπος». Για 36 χρόνια, ήταν συνεργάτης και ηγεσία σε δύο παγκόσμια δικηγορικά γραφεία με περισσότερους από 1.100 δικηγόρους ο καθένας, όπου ήταν διευθύνων εταίρος του γραφείου της Ατλάντα και ασκήθηκε στους τομείς του εταιρικού δικαίου, των συγχωνεύσεων και των εξαγορών.

Μαριάνες

Αποσύρθηκε νωρίς για να μπορέσει να «δουλέψει» με πλήρη απασχόληση δωρεάν μέσω του υπουργείου Stewardship Calling για να βοηθήσει τους ανθρώπους και τις ενορίες να ανακαλύψουν και να ζήσουν τις κληρονομικές τους κλήσεις, ώστε να μπορούν να έχουν έναν καλό λογαριασμό πριν από την φοβερή θέση κρίσης του Χριστού. Έχει παρουσιάσει το πλήρως ερευνημένο και αποδεδειγμένο πρόγραμμα Igniting The Flame Of True Christian Stewardship σε περισσότερες από 500 Ορθόδοξες ενορίες όλων των δικαιοδοσιών, σεμιναριακούς σεμιναρίων του Τιμίου Σταυρού και του Αγίου Τίχουνα και έχει ολοκληρώσει εκκλησιαστικά στρατηγικά σχέδια που καλύπτουν πάνω από το 26% των Ορθόδοξων Χριστιανών στο Ηνωμένες Πολιτείες. Εργάζεται στη Γραμματεία της Συνέλευσης των Κανονικών Ορθόδοξων Επισκόπων και στο Συμβούλιο της Αρχιεπισκοπής (συμπεριλαμβανομένης της Νομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Διαχείρισης).

Ο Μπιλ έλαβε πτυχίο στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Northwestern, μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Goizueta Graduate School of Business Administration στο Πανεπιστήμιο Emory και διδάκτορα Juris από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Emory, όλα με τιμές. Ζει στη λίμνη Lanier στο Gainesville της GA και είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του, Audrey, για 39 χρόνια και έχει δύο κόρες, τον Δρ. Alexis Marianes, παγκόσμιο ερευνητή και την Eliana Marianes, μια επαγγελματική ηθοποιό.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Ιερά Μητρόπολις Πάφου : Λειτουργίες & Κηρύγματα 28 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2021

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου (13 -19 Μαρτίου)

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 11 / 3 / 2021 , 16:06 από news_room Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 13 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα χειροτονήσει εις πρεσβύτερο και θα προχειρίσει εις Αρχιμανδρίτη […]

Κορεσμός ή απληστία;

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 23 / 6 / 2021 , 5:44 από news_room Κορεσμός η απληστία Άρθρο του Χριστόφορου Ρίμπα: Στην σύγχρονη εποχή κατακλύζονται όλοι από πληροφορίες και ειδήσεις από κάθε πηγή πληροφόρησης και ειδικά ηλεκτρονικής. Τα social media έφτασαν να “ρίχνουν” προεδρικούς λογαριασμούς (σσ Πρόεδρου Τραμπ) και να αναρτούν κάθε είδηση. […]

Pin It on Pinterest