16 °C Athens, GR
05/03/2024

Τελευταια Νέα
Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Πλήθος εκδηλώσεων για την Αγιοκατάταξη της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Μητρόπολη Λέρου Η Πρόξενος της Ελλάδος στην Πέρθη Γεωργία Καρασιώτου επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Με επιτυχία η παρουσίαση της έκδοσης της Ι.Μ. Παντοκράτορος στην Αθήνα Τελέστηκε η κηδεία του αγωνιστή της ΕΟΚΑ Αντρέα Στυλιανού Το Ανώτατο Δικαστήριο θα μπορούσε να αποφασίσει τη Δευτέρα εάν ο Τραμπ μπορεί να αποκλειστεί από το ψηφοδέλτιο του 2024 Αποκριά και Καθαρά Δευτέρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Χειροτονία Επισκόπου Ιππώνος Στεφάνου από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο στο Καϊρο της Αιγύπτου Χειροτονία νέου Διακόνου Δημητρίου Λεονταράκη στον Άγιο Βασίλειο Πειραιώς Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πτωχοκομείου Αθηνών o Μητροπολίτης Κηφισίας Ιερατική Σύναξη κληρικών Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως

Η Νέα Ζηλανδία θα φιλοξενήσει εικονική συνάντηση APEC το 2021

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 30 / 6 / 2020 , 22:46 από

Η Νέα Ζηλανδία θα φιλοξενήσει μια εικονική συνάντηση οικονομικής συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC) το 2021.

Η παγκόσμια διαταραχή που προκλήθηκε από το COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των επακόλουθων περιορισμών στα σύνορα, ήταν ο κύριος παράγοντας στην απόφαση, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Winston Peters την Τρίτη.

“Το COVID-19 επηρέασε σοβαρά τον τρόπο με τον οποίο διεξάγουμε τη διεθνή διπλωματία. Αυτό περιλαμβάνει τη φιλοξενία του APEC. Όπως έχει συμβεί με πολλές άλλες διεθνείς εκδηλώσεις μεταξύ κυβερνήσεων και κυβερνήσεων, το APEC 2021 θα προχωρήσει χρησιμοποιώντας εικονικές ψηφιακές πλατφόρμες”, δήλωσε ο Peters.

“Δεδομένου του τρέχοντος παγκόσμιου περιβάλλοντος, ο προγραμματισμός να έχει τόσο μεγάλο αριθμό επισκεπτών υψηλού επιπέδου στη Νέα Ζηλανδία από τα τέλη του 2020 και μετά είναι ανέφικτος”, είπε.

“Για λόγους σχεδιασμού και ασφάλειας, έπρεπε να κάνουμε μια κλήση στη φιλοξενία του APEC τώρα. Δεν ήταν πρακτικό να περιμένουμε πολλούς μήνες έως ότου εμφανιστεί μια σαφέστερη εικόνα της εξάπλωσης του ιού”, είπε.

«Ενώ η Εβδομάδα των Ηγετών δεν είναι μέχρι τον Νοέμβριο του 2021, αν είχαμε φιλοξενήσει μια προσωπική APEC, θα είχαμε δει χιλιάδες ανθρώπους να εισέρχονται στη Νέα Ζηλανδία από τα τέλη του 2020 και μετά, μερικοί από τα hotspots COVID-19. οι άνθρωποι θα μπορούσαν να εισέλθουν στη Νέα Ζηλανδία χωρίς καραντίνα “, δήλωσε ο Πέτερς.

Αυτή η απόφαση να «πάει εικονική» είναι μια ρεαλιστική λύση που διατηρεί τη μακροχρόνια δέσμευση της Νέας Ζηλανδίας να φιλοξενήσει το APEC 2021, πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα

Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος

Εγκύκλιος Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιου για την διενέργεια εράνου υπέρ του Ελληνικού Σχολείου Ίμβρου – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 1 / 9 / 2022 , 6:31 από news_room Εγκύκλιος Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιου για την διενέργεια εράνου υπέρ του Ελληνικού Σχολείου Ίμβρου – Adologala.gr ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ του Μητροπολίτη Πάφου Γεωργίου για διενέργεια εράνου υπέρ του Ελληνικού Σχολείου Ίμβρου, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022. Τέκνα εν Κυρίω αγαπητά, Σ’ένα κλίμα ευφορίας και ψυχικής ανάτασης, γιορτάσαμε […]

Μουσική: Η Charlotte de Witte στην Αρχαία Μεσσήνη

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 18 / 2 / 2021 , 2:12 από news_room CHARLOTTE DE WITTE  ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ Feel the unexpected Ένα live dj set εκεί που δεν τo περιμένεις    Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου | 20:00 Διάρκεια: 61’ Χωρίς αντίτιμο ή χρονικό περιορισμό Το Ίδρυμα Ωνάση καλεί τη Νο.1 dj της techno και house μουσικής στον […]