37 °C Athens, GR
17/07/2024

Τελευταια Νέα
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στο Φανάρι Απόστολος Παύλος και Ευρώπη Οι Άμβωνες των Ναών: Σάλπιγγες πρωτοβουλιών, για την κλιματική κρίση Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Επίσκοπο Μελιτηνής Μάξιμο στην Νότια Αγγλία Ενθρονίστηκε στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ο Μητροπολίτης Κωνσταντίνος Έκθεση ζωγραφικής για τα 85 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Μεξικού Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Προφήτης Ηλίας ο δεύτερος Πρόδρομος της παρουσίας Χριστού Ο Γέρων Χαλκηδόνος, εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη, στους εορτασμούς για την επέτειο του εκχριστιανισμού των Ρως του Κιέβου Πατριαρχική Λειτουργία για την εκατονταετηρίδα της Μητροπόλεως Πριγκηποννήσων Παρουσίαση της νέας Πλατφόρμας ΕΚΦΡΑCY για την Ενίσχυση της Φωνής των Νέων στη Δημοκρατία Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος άνοιξε το Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ Πρώτος εορτασμός της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Η διαταγή “δόθηκε”: «Σκοτώστε τον Μακάριο» Θυρανοίξια του ανακαινισθέντος Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Πέρθης από τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Η γιορτή της μουσικής και του χορού στη Βόρεια Εύβοια – Εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο Στο 1,49% του ΑΕΠ το ποσοστό δαπανών για Έρευνα & Ανάπτυξη στην Ελλάδα

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Στο πλευρό των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας ΒΑ Υμηττού

politiki prostasia ymittos eidiseis nea ellada sarakakis omilos

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 4 / 7 / 2024 , 16:52 από news_room

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής και του φυσικού μας πλούτου, στέκεται εμπράκτως στο πλευρό του Σωματείου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειοανατολικού Τομέα Υμηττού (ΣΕΠΠΒΑΤΥ), για την ενίσχυση του σημαντικού έργου των εθελοντών ειδικά την απαιτητική περίοδο της πυροπροστασίας.

Ο Όμιλος παραχώρησε στο Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειοανατολικού Τομέα Υμηττού (ΣΕΠΠΒΑΤΥ) ένα All-Terrain Vehicle (ATV) Segway Snarler AT6L της Segway Powersports εφοδιασμένο με αντλία πυρόσβεσης και με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να συμβάλλει αποτελεσματικά στην πρόληψη κατά των πυρκαγιών, στη δασοπροστασία και τη δασοπυρόσβεση.

Αυτό το απίστευτα ευέλικτο όχημα παντός εδάφους, είναι το ιδανικό εργαλείο για τους πυροσβέστες καθώς έχει τη δυνατότητα να χωράει παντού και να πηγαίνει παντού!
Φέρει δεξαμενή νερού 110 λίτρων και έχει δυνατότητα μεταφοράς πυροσβεστήρων. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με ρυμουλκούμενη κατασκευή ώστε να μεταφέρει δεξαμενή τουλάχιστον 400 λίτρων νερού, έχει εμπρόσθιο χώρο φόρτωσης και υδραυλικά εξαρτήματα για πιο αποτελεσματική πυρόσβεση.

Χάρη στην ευελιξία, την απίστευτη ικανότητα αναρρίχησης και την ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει, είναι ιδανικό για περιπολίες και άμεση επέμβαση στο σημείο που δημιουργείται η ανάγκη.

Την ίδια στιγμή, ο Όμιλος έκανε δωρεά σημαιών οι οποίες φέρουν ενδεικτικές σημάνσεις για τους δείκτες επικινδυνότητας κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Οι νέες σημαίες τοποθετήθηκαν σε κομβικά σημεία της περιοχής ευθύνης του ΣΕΠΠΒΑΤΥ, συμβάλλοντας στην πρόληψη πυρκαγιών και στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Η δωρεά αυτή αποτελεί πολύτιμη συνεισφορά στην προσπάθεια του ΣΕΠΠΒΑΤΥ για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την αντιπυρική περίοδο. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, υποστηρίζεται ο 15ος Παγκόσμιος Στόχος Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, Ζωή στη Στεριά.

Η Μαρία Ξυτάκη, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη δήλωσε σχετικά: «Η δέσμευσή μας να είμαστε ωφέλιμοι απέναντι στην ανθρωπότητα και το φυσικό περιβάλλον αποτελεί θεμελιώδη αρχή μας εδώ και 102 χρόνια. Η κλιματική κρίση και τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν αφορούν το περιβάλλον, αλλά την ανθρωπότητα και στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ο άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο σε ό,τι κάνουμε και στον τρόπο που λειτουργούμε και δραστηριοποιούμαστε, για ένα βιώσιμο μέλλον για όλους.»

Σχετικά Άρθρα

μήνυμα Μητροπολίτη Ηλείας & Ωλένης κ. Αθανάσιου

Πασχάλιο μήνυμα Μητροπολίτη Ηλείας & Ωλένης κ. Αθανάσιου για την Εορτή της Αναστάσεως και του Πάσχα 2024

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 30 / 4 / 2024 , 7:58 από news_room Πασχάλιο Μήνυμα του σεβ. Μητροπολίτη Ηλείας & Ωλένης κ. Αθανάσιου για την Εορτή της Αναστάσεως και του Πάσχα 2024: Πρός Τούς αἰδ. Ἐφημερίους τούς πιστούς Ἄρχοντας καί τόν Εὐσεβήν λαόν Χριστός Ἀνέστη, Ἀδελφοί, «Σήμερον πᾶσα κτίσις ἀγάλλεται καί χαίρει, ὅτι Χριστός Ἀνέστη καί Ἄδης […]

Ο Nasdaq χαιρετίζει τα Ποσειδώνια 2024 και την ελληνική ναυτιλία

Ο Nasdaq χαιρετίζει τα Ποσειδώνια 2024 και την ελληνική ναυτιλία

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 31 / 5 / 2024 , 16:29 από news_room Ο Nasdaq χαιρετίζει τα Ποσειδώνια 2024 και την ελληνική ναυτιλία, αναγνωρίζοντας την παγκόσμια εμβέλεια και σημασία της διοργάνωσης. Από την Ελλάδα στον κόσμο: Ένα από τα κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στον κόσμο, ο Nasdaq, αναγνώρισε για μία ακόμα φορά την παγκόσμια εμβέλεια και σημασία της […]