28 °C Athens, GR
13/07/2024

Τελευταια Νέα
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στο Φανάρι Απόστολος Παύλος και Ευρώπη Οι Άμβωνες των Ναών: Σάλπιγγες πρωτοβουλιών, για την κλιματική κρίση Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Επίσκοπο Μελιτηνής Μάξιμο στην Νότια Αγγλία Ενθρονίστηκε στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ο Μητροπολίτης Κωνσταντίνος Έκθεση ζωγραφικής για τα 85 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Μεξικού Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος επισκέφθηκε την κατασκήνωση του Αγίου Παύλου Δήμος Αθηναίων: Τριήμερος δωρεάν δερματολογικός έλεγχος σε τρία Δημοτικά Ιατρεία Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης Χειροτονία νέου Ιεροδιακόνου στην Μητρόπολη Λέρου την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 Β. Σπανάκης: «Νέοι Πρότυποι Κανονισμοί Λειτουργίας για τα Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια» Επίσημη επίσκεψη του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ιρλανδίας στην Κύπρο Επίσκεψη ρωμαιοκαθολικών φοιτητών-στελεχών του Βατικανού στην Ιερά Σύνοδο Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην επετειακή εκδήλωση: «50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο» Στα ύψη ο υδράργυρος την ερχόμενη εβδομάδα – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας εγκαινίασε τον πρώτο Ι. Ναό του Αγίου Παϊσίου στην πέμπτη ήπειρο

Interamerican και Anytime ενεργά δίπλα στους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία

Interamerican και Anytime ενεργά δίπλα στους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 12 / 9 / 2023 , 15:56 από news_room

Ο Όμιλος Interamerican, με σταθερή δέσμευση στις αξίες και την αποστολή της, να «Υποστηρίζει τους ανθρώπους να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα», ανταποκρίθηκε άμεσα για την υποστήριξη των πληγέντων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία.

Από την πρώτη στιγμή της καταστροφής, οι συνεργάτες της εταιρείας που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και συγκεκριμένα σε Καρδίτσα, Βόλο, Τρίκαλα και Λάρισα βρέθηκαν στο πλευρό των ασφαλισμένων μας, παρέχοντάς τους οποιαδήποτε βοήθεια και διευκόλυνση.

Η εταιρεία διέθεσε άμεσα 2 ασθενοφόρα για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη διακομιδή ασθενών στα πλησιέστερα νοσοκομεία και ενίσχυσε τον στόλο οχημάτων της Οδικής Βοηθείας και τον αριθμό των εμπειρογνωμόνων στην περιοχή για την υποστήριξη 1.000 και πλέον περιστατικών πελατών της εταιρίας, αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας.

Παράλληλα, έγινε μια τεράστια προσπάθεια της ομάδας ζημιών και του τηλεφωνικού κέντρου για την καταγραφή των αιτημάτων των πελατών της, ώστε να προχωρήσουν άμεσα σε αποζημιώσεις.

Επιπλέον, σε συνεργασία με το Humanity Greece, έναν οργανισμό τον οποίο τόσο η Interamerican όσο και η Anytime υποστηρίζουν και συνεργάζονται, διέθεσαν όχημα της Οδικής Βοήθειας για τη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης στη Θεσσαλία -συγκεκριμένα ήταν η πρώτη οργανωμένη αποστολή που έφτασε στην περιοχή.

Επιπλέον, διατέθηκε χώρος για την προσωρινή αποθήκευση και φύλαξη ειδών που συγκεντρώθηκαν στο Car Point, τη μονάδα αποζημίωσης και επισκευής αυτοκινήτων στην Αθήνα, ενώ καλύφθηκε η δαπάνη μίσθωσης φορτηγού οχήματος για τη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης στη Θεσσαλία.

Επιπρόσθετα, εθελοντές εργαζόμενοι της Interamerican & Anytime βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο Συντονιστικό Κέντρο του Humanity Greece βοηθώντας στις απαραίτητες καταγραφές και ταξινομήσεις ειδών πρώτης ανάγκης, πριν σταλούν στις πληγείσες περιοχές.

Τέλος, θέλοντας η συμβολή των Interamerican & Anytime να είναι ουσιαστική και να καλυφθούν συγκεκριμένες ανάγκες των μονάδων που επιχειρούν στην περιοχή, προχώρησαν στην κάλυψη σημαντικής δαπάνης εξοπλισμού της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (στεγανές στολές εθελοντών, φουσκωτή βάρκα, κράνη, αντλία ακάθαρτων υδάτων, κράνη, ασύρματοι πομποδέκτες επικοινωνίας κ.ά.) ενώ θα οργανώσουν, σε συνεργασία με το Humanity Greece, συγκέντρωση συγκεκριμένων ειδών πρώτης ανάγκης, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί μετά τις τελευταίες απογραφές.

Σχετικά Άρθρα

Το Βατικανό θα επισκεφτεί προσεχώς ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου - Εγκαίνια της Πρεσβείας της Αγίας Έδρας στη Κύπρο

Το Βατικανό θα επισκεφτεί προσεχώς ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου – Εγκαίνια της Πρεσβείας της Αγίας Έδρας στη Κύπρο

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 2 / 2 / 2024 , 9:28 από news_room Στην οδό Βασιλίσσης Αμαλίας 7, στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα της Λευκωσίας, βρίσκεται πλέον η Αποστολική Nunciature (Πρεσβεία της Αγίας Έδρας-Βατικανό) στην Κυπριακή Δημοκρατία. Είναι μια ευρύχωρη κατοικία, την οποία είχε χρησιμοποιήσει με ενοίκιο η οικογένεια Χριστοδουλίδη για περίπου τρία χρόνια και μέχρι την […]

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Η Εορτή της Αγίας Αικατερίνης στην Ιερά Μονή της παλαιάς Ιερουσαλήμ

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 9 / 12 / 2021 , 20:14 από news_room Τήν Τετάρτην, 25ην Νοεμβρίου/8ην Δεκεμβρίου 2021, ἑωρτάσθη ὑπό τοῦ Πατριαρχείου ἡ μνήμη τῆς Ἁγίας ἐνδόξου μεγαλομάρτυρος καί πανσόφου Αἰκατερίνης εἰς τήν ἱεράν αὐτῆς Μονήν, τήν κειμένην εἰς ἀπόστασιν λίθου βολῆς βορειοδυτικῶς τοῦ Πατριαρχείου εἰς τήν παλαιάν Ἱερουσαλήμ. Κατά τήν ἑορτήν ταύτην ἡ Ἐκκλησία ἀναμιμνῄσκεται ὅτι ἡ […]