5 °C Athens, GR
22/01/2022

Τελευταια Νέα
Η Εορτή του Αγίου Ευθυμίου στο Κερατσίνι (Εικόνες) – Adologala.gr Ο Άγιος Επίκτητος, ο Θαυματουργός – Πόνημα του Αρχιμανδρίτη Κύριλλου Κεφαλόπουλου 30 Αποφθέγματα από τον Πατριάρχη Ρουμανίας Δανιήλ για την προσευχή Τον Αρχιεπίσκοπο Σινά Δαμιανό δέχθηκε ο Πατριάρχης Θεόδωρος στη Πατριαρχική Επιτροπεία Καϊρου ΑΑΔΕ: Τώρα «Τα Ραντεβού μου» σε όλες τις ΔΟΥ της χώρας Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος για την Ημέρα Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: Κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να ακούγεται η φωνή του Αυστρία: Ψηφίστηκε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των ενηλίκων ΗΠΑ: Το ρολόι της Αποκάλυψης δείχνει 100 δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα Η Σύναξη του Τιμίου Προδρόμου στην ομώνυμη Ιερά Μονή της Δυτικής Όχθης του Ιορδάνη Με τον Γ.Γ. του ΥΠΕΘΑ και τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Θεολογικού Συνδέσμου “Καιρός” συναντήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Ισραήλ: Από 9 Ιανουαρίου θα δέχεται ξένους που θεωρείται πως έχουν ανοσία στην Covid-19

Ισραήλ: Από 9 Ιανουαρίου θα δέχεται ξένους που θεωρείται πως έχουν ανοσία στην Covid-19

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 4 / 1 / 2022 , 22:18 από news_room

Από τις 9 Ιανουαρίου, το Ισραήλ θα δέχεται ξένους που θεωρείται πως έχουν ανοσία στην Covid-19 και προέρχονται από χώρες μεσαίου κινδύνου, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας, αίροντας εν μέρει την απαγόρευση της εισόδου ξένων που είχε επιβληθεί στα τέλη Νοεμβρίου ως απάντηση στην εξάπλωση της παραλλαγής Όμικρον.

Το ισραηλινό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε σήμερα πως οι ταξιδιώτες από 199 χώρες, τις οποίες το Ισραήλ έχει χαρακτηρίσει «πορτοκαλί», θα πρέπει να αποδεικνύουν πως είτε είναι εμβολιασμένοι είτε έχουν αναρρώσει από την Covid-19 και θα υποβάλλονται σε τεστ PCR πριν και μετά την άφιξή τους στο Ισραήλ.

Στις χώρες αυτές περιλαμβάνονται η Αυστραλία, η Ιταλία και η Ιρλανδία. Το υπουργείο Υγείας έχει επίσης συστήσει η Νότια Αφρική, η Νιγηρία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Γαλλία και ο Καναδάς, οι οποίες βρίσκονται αυτή τη στιγμή μεταξύ των 16 χωρών που χαρακτηρίζονται «κόκκινες» ή υψηλού κινδύνου Covid-19, να μετατραπούν σε «πορτοκαλί».

Ο πρωθυπουργός Ναφτάλι Μπένετ δήλωσε χθες, Κυριακή, σε τηλεοπτική ομιλία του πως το Ισραήλ θα αρχίσει αυτή την εβδομάδα να χαλαρώνει τους περιορισμούς στα διεθνή ταξίδια, παρότι συνεχίζουν να αυξάνονται τα κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Αιθιοπία, η Τανζανία, το Μεξικό, η Ελβετία και η Τουρκία παραμένουν στην κόκκιινη λίστα του Ισραήλ, ανακοίνωσε το υπουργείο. Οι επισκέπτες απ’ αυτές τις χώρες θα χρειάζονται εκ των προτέρων ειδική άδεια από μια ισραηλινή επιτροπή για να εισέλθουν στη χώρα.

Το Ισραήλ απαγόρευσε τα περισσότερα ταξίδια προς και από τις «κόκκινες» χώρες -που αρχικά βρίσκονταν όλες στο νότιο τμήμα της Αφρικής- στις 25 Νοεμβρίου, μετά τον πρώτο εντοπισμό της παραλλαγής Όμικρον.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Πανδημίας Απόλογος

Πανδημίας Απόλογος

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 13 / 1 / 2022 , 21:39 από news_room Γεωργίου  Δ. Παναγοπούλου Αν. Καθηγητή ΑΕΑ Βελλάς / Ιωαννίνων: Ό,τι ακολουθεί είναι ένας οφειλόμενος λόγος περί της πανδημικής κρίσης, που επιχειρώ να καταθέσω στη βάση ιστορικών δεδομένων, κειμενικών μαρτύρων και της θεολογικής αποτίμησής τους. α΄ Ο αρχέγονος Χριστιανισμός έναντι […]

Ανακοίνωση για επισκέψεις του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στο Abu Dhabi και το Βατικανό

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 28 / 9 / 2021 , 19:55 από news_room Διά τοῦ παρόντος ἀνακοινοῦται ὅτι ἡ Α.Θ.Παναγιότης ὁ Οἰκουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαῖος, προσκληθείς ἐπισήμως, θά συμμετάσχῃ καί θά ὁμιλήσῃ εἰς τήν 14ην Διεθνῆ Διάσκεψιν «World Policy Conference», ἡ ὁποία τήν φοράν αὐτήν θά πραγματοποιηθῇ ἐν Abu Dhabi τῶν Ἡνωμένων […]

Pin It on Pinterest