26 °C Athens, GR
11/08/2022

Τελευταια Νέα
1,7 εκατομμύρια αδικημένοι με το Fuel Pass 2 – Έλαβαν 15€ λιγότερα Την λαϊκή αγορά της Καστοριάς επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Καλλίνικος – Adologala.gr Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ενισχύει το αποτύπωμά του στο χάρτη των «πράσινων» αεροδρομίων της Ευρώπης Με τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνη συναντήθηκε η Υπουργός Πολιτισμούς Λίνα Μενδώνη Δυτική Όχθη: Τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη διάρκεια ισραηλινής επιδρομής Αμερικής Ελπιδοφόρος: Άμεση διάθεση 350.000$ για την ανοικοδόμηση του Νοσοκομείου του Βαλουκλή – Adologala.gr Οικουμενικός Πατριάρχης: Προσευχηθείτε όλοι για την κατάπαυση του πολέμου στην Ουκρανία – Adologala.gr Στον Ιερό Ναό του Απόστολου Βαρνάβα λειτούργησε ο Επίσκοπος Μεσαορίας Γρηγόριος – Adologala.gr Η εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονα στους Αγίους Τόπος – Adologala.gr Καταληψίες κατέλαβαν ιδιοκτησία του Πατριαρχείου στα Ιεροσόλυμα – Adologala.gr

Η Ελληνική Κοινότητα βράβευσε τους κορυφαίους μαθητές του VCE 2021

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 28 / 12 / 2021 , 2:31 από news_room

Οι πρώτοι των πρώτων αριστεύσαντες μαθητές του VCE για το 2021, βραβεύθηκαν από την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης (ΕΚΜ), σε μια όμορφη και γιορτινή εκδήλωση στο Mezzanine του Ελληνικού Κέντρου, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΜ, σκοπό είχε να φέρει κοντά όλους εκείνους τους μαθητές και γονείς της ευρύτερης ελληνικής παροικίας, σε μια γιορτή όπου δεν θα αναγνωρίζονταν μόνο τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα των μαθητών του VCE 2021, αλλά και το σθένος, η χάρη και η αισιοδοξία που έδειξαν τα τελευταία δύο χρόνια του σχολείου, τα οποία ήταν γεμάτα μοναδικές προκλήσεις και αβεβαιότητα.

Στην τελετή βραβεύτηκαν οι μαθητές του VCE του Σχολείου Γλώσσας και Πολιτισμού της ΕΚΜ, οι οποίοι έφεραν βαθμολογία 40 και πάνω στο μάθημα των Νέων Ελληνικών. Ο αριθμός των οποίων ήταν φέτος εξόχος υψηλός.

Βραβεύτηκε ακόμα, ο μαθητής του VCE Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος έδωσε το μάθημα των Νέων Ελληνικών μέσω του προγράμματος Ελληνικών που διδάσκεται στο δημόσιο σχολείο του Strathmore Secondary College, και ο ο οποίος συγκέντρωσε βαθμολογία 40.

Τέλος, βραβεύτηκαν οι μαθητές του VCE, ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι συγκέντρωσαν υψηλό ATAR. Μεταξύ τους, ο πρώτος των πρώτων, ο Παναγιώτης Φράγκος μαθητής του Melbourne Grammar School, ο οποίος έφερε το εξαιρετικό ATAR 99.95, το οποίο ήταν η υψηλότερη βαθμολογία στην πολιτεία της Βικτώριας.

Τα βραβεία απένειμαν μεταξύ άλλων στους αριστεύσαντες μαθητές, η Διευθύντρια του Ελληνικού Σχολείου Γλώσσας και Πολιτισμού της ΕΚΜ, κα Μαρία Μπακαλίδου, ο πρώην διευθυντής του Σχολείου, κος Κύπρος Κυπριανού, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και εκπαιδευτικοί.

Η ΕΚΜ, συγχαίρει για άλλη μια φορά τους μαθητές του VCE 2021 για τις επιτυχίες τους και ευχαριστεί όλους τους δασκάλους και τις οικογένειες των μαθητών για τις προσπάθειές τους να διασφαλίσουν ότι όλοι οι μαθητές συνέχισαν να μαθαίνουν στη διάρκεια μιας τόσο δύσκολης χρονιάς.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

ΥΠΕΝ: Τα νέα μέτρα στήριξης της κοινωνίας από τις επιπτώσεις της διεθνούς ενεργειακής κρίσης

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 21 / 12 / 2021 , 1:59 από news_room Διευκρινίσεις για τα νέα μέτρα στήριξης της κοινωνίας από τις επιπτώσεις της διεθνούς ενεργειακής κρίσης παρέχει με ενημεωτικό σημείωμα το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Επιδότηση λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας Για τον μήνα Δεκέμβριο, αυξάνεται η κρατική επιδότηση στους λογαριασμούς ηλεκτρικής […]

Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος (21 Ιουνίου 2021)

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 21 / 6 / 2021 , 3:10 από news_room Του Επισκόπου Μεσαορίας Γρηγορίου: Σήμερα, Δευτέρα μετά την εορτή της Πεντηκοστής, γνωστή ως Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, η Εκκλησία μας εορτάζει τη φανέρωση στον κόσμο του Τρίτου προσώπου της Αγίας Τριάδος, του Αγίου Πνεύματος. «….Καὶ εἰς τὸ Πνεῦμα τὸ […]

Pin It on Pinterest