15 °C Athens, GR
21/01/2022

Τελευταια Νέα
Η Εορτή του Αγίου Ευθυμίου στο Κερατσίνι (Εικόνες) – Adologala.gr 30 Αποφθέγματα από τον Πατριάρχη Ρουμανίας Δανιήλ για την προσευχή Τον Αρχιεπίσκοπο Σινά Δαμιανό δέχθηκε ο Πατριάρχης Θεόδωρος στη Πατριαρχική Επιτροπεία Καϊρου ΑΑΔΕ: Τώρα «Τα Ραντεβού μου» σε όλες τις ΔΟΥ της χώρας Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος για την Ημέρα Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: Κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να ακούγεται η φωνή του Αυστρία: Ψηφίστηκε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των ενηλίκων ΗΠΑ: Το ρολόι της Αποκάλυψης δείχνει 100 δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα Η Σύναξη του Τιμίου Προδρόμου στην ομώνυμη Ιερά Μονή της Δυτικής Όχθης του Ιορδάνη Με τον Γ.Γ. του ΥΠΕΘΑ και τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Θεολογικού Συνδέσμου “Καιρός” συναντήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Στην Τρίγλια της Βιθυνίας εόρτασε τα Θεοφάνεια κατά το Ιουλιανό ημερολόγιο ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Υπογράφηκε το συμβόλαιο για την επιδιόρθωση πολυκατοικιών στον Οικισμό Άγιος Μάμας

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 5 / 6 / 2021 , 7:58 από news_room

Το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως του Υπουργείου Εσωτερικών, ανακοινώνει ότι σήμερα υπογράφηκε Συμβόλαιο σε σχέση με το Έργο: «Επιδιόρθωση 7 πολυκατοικιών στον Κυβερνητικό Οικισμό Άγιος Μάμας, στη Λευκωσία», στο χώρο των Κεντρικών Γραφείων του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως.

Το Συμβόλαιο για το Έργο υπογράφτηκε από τον Διευθυντή του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως, κ. Κυριάκο Κούνδουρο, εκ μέρους του Εργοδότη που είναι το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, καθώς και από τον Διευθυντή της Εργοληπτικής Εταιρείας Miltiades Neophytou Civil Engineering Contractors & Developers Ltdκ.  Μιλτιάδη Νεοφύτου, εκ μέρους της Αναδόχου Εταιρείας, έναντι του ποσού των €1.271.499,90 συν Φ.Π.Α. Οι εργασίες επιδιόρθωσης των πολυκατοικιών αναμένεται να συμπληρωθούν σύμφωνα με το Συμβόλαιο, σε περίοδο 12 μηνών.

Να σημειωθεί ότι η επιδιόρθωση των επτά πολυκατοικιών στον Κυβερνητικό Οικισμό Άγιος Μάμας προέκυψε μέσα στα πλαίσια του προγράμματος «Αναδόμησης, Επιδιόρθωσης/ Ενίσχυσης και ριζικής βελτίωσης κατοικιών και πολυκατοικιών των Κυβερνητικών Οικισμών», το οποίο τέθηκε σε εφαρμογή το έτος 2000. Στο πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνονταν οκτώ Κυβερνητικοί Οικισμοί: Πάνω Λακατάμια, Στρόβολος ΙΙ, Άγιος Παύλος και Άγιος Μάμας στη Λευκωσία, Άγιοι Ανάργυροι Ι στη Λάρνακα και Άγιος Αθανάσιος, Μακάριος ΙΙΙ και Λινόπετρα στη Λεμεσό. Οι πιο πάνω Οικισμοί περιλάμβαναν συνολικά 184 πολυκατοικίες και 2655 κατοικίες.

Στα πλαίσια του πιο πάνω προγράμματος, κατόπιν Υπουργικών Αποφάσεων, υλοποιήθηκαν έργα της τάξης των €140 εκ., με την ανέγερση 45 πολυκατοικιών και 187 κατοικιών και την επιδιόρθωση/ριζική ενίσχυση 50 πολυκατοικιών και 2.200 κατοικιών.

Πρόσφατα στις 24 Μαΐου 2021 υπογράφτηκε  το Συμβόλαιο για το Έργο «Αναδόμηση 2 πολυκατοικιών στον Κυβερνητικό Οικισμό Στρόβολος ΙΙ» στη Λευκωσία, για το ποσό των €2.269.904,16 συν Φ.Π.Α.

Στο παρόν στάδιο προγραμματίζεται η ανέγερση οκτώ πολυκατοικιών (μία στον Κυβερνητικό Οικισμό Στρόβολος ΙΙ, πέντε στον Κυβερνητικό Οικισμό Άγιος Μάμας και δυο στον Κυβερνητικό Οικισμό Άγιοι Ανάργυροι Ι) και η επιδιόρθωση 96 κατοικιών στον Κυβερνητικό Οικισμό Στρόβολος ΙΙ και 50 κατοικιών στον Κυβερνητικό Οικισμό Άγιος Μάμας. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Τμήματος, τα εν λόγω έργα αναμένεται ότι θα αρχίσουν και θα ολοκληρωθούν μέσα στη χρονική περίοδο 2021-2024. Επίσης, στα πλαίσια του ιδίου Προγράμματος βρίσκονται στο στάδιο της μελέτης η ανέγερση πέντε πολυκατοικιών και η επιδιόρθωση 95 κατοικιών.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Ισραήλ: Για ένα «νέο κύμα» μολύνσεων ανησυχούν οι αρχές

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 23 / 6 / 2021 , 0:17 από news_room Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Ναφτάλι Μπένετ προειδοποίησε σήμερα ότι ενδέχεται να υπάρξει ένα «νέο κύμα» μολύνσεων από τον νέο κορονοϊό καθώς αυξήθηκε ο αριθμός των ασθενών με Covid-19, ένα γεγονός που αποδίδεται στην παραλλαγή Δέλτα, την οποία έφεραν στη […]

ΗΠΑ: Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο π.Δημήτριος Τσίνγκας – Adologala

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 4 / 12 / 2020 , 0:02 από news_room ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο εξεδήμησε εις Κύριον στις 25 Νοεμβρίου 2020, ο π. Δημήτριος Τσίνγκας, που γεννήθηκε στην Πάτρα το 1960 και μετανάστευσε με την οικογένειά του στην Αμερική το 1962. Η οικογένεια εγκαταστάθηκε […]

Pin It on Pinterest