12 °C Athens, GR
28/11/2021

Τελευταια Νέα
Λαμπρά εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης στο Σύδνεϋ (Εικόνες) – Adologala.gr Χαίρει άκρας υγείας ο Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος – Adologala.gr Η Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης αποφάσισε για τον Αρχιεπίσκοπο Ειρηναίο – Adologala.gr Φωκίδος Θεόκτιστος : «Όταν τα αυτονόητα καθίστανται δυσνόητα και παρεξηγήσιμα» – Adologala.gr Ο Πατριάρχης Αντιοχείας επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου με την ευκαιρία των Ονομαστηρίων του Η Ενθρόνιση του Μητροπολίτη Περιστερίου κ.κ. Γρηγορίου Εγκαινιάσθηκε στη Μόσχα έκθεση αφιερωμένη στην επιστημονική δράση των αδελφών Λειχούδη Στις κάλπες των 63 δικηγορικών συλλόγων της χώρας θα προσέλθουν Κυριακή και τη Δευτέρα οι δικηγόροι Ομιλία του Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη με θέμα: “Πέθανα δυο φορές” Αποτελέσματα αρχαιρεσιών του συνδέσμου Μουσικoφίλων Πέραν – Adologala.gr Ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος συνάντησε τον πρόεδρο της Γερουσίας του Κοινοβουλίου της Δημοκρατίας του Καζαχστάν Η αδιαπραγμάτευτη παντοδυναμία του καφέ στους αιώνες – Adologala.gr Εγκαινιάστηκαν οι νέες κλειστές ελεγχόμενες δομές σε Λέρο και Κω από τους Μ. Σχοινά και Ν. Μηταράκη Διαδικτυακή συνάντηση Γιάννη Χρυσουλάκη με ομογενείς και φιλέλληνες Αιθίοπες Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στο δείπνο που διοργάνωσε το ΚΕΒΕ και ο Ρωσικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος, στη Λεμεσό Μήνυμα του Πάπα Φραγκίσκου ενόψει της επικείμενης επίσκεψής του στην Κύπρο και την Ελλάδα στις 2-6 Δεκεμβρίου 2021 Το 1ο Δημοτικό Ακράτας επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Ιερώνυμος – Adologala.gr

Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος : Πρόγραμμα Μεγάλης Εβδομάδος

Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος: Πρόγραμμα Μεγάλης Εβδομάδος

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 21 / 4 / 2021 , 20:33 από news_room

Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος: Πρόγραμμα Μεγάλης Εβδομάδος

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας, την Κυριακή των Βαΐων, θα λειτουργήσει στoν Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Πέρα Χωρίου. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κόρνου.

Τη Μεγάλη Δευτέρα, το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ψεματισμένου.

Τη Μεγάλη Τρίτη, το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην Ιερά Μονή Αγίας Θέκλης, παρά το χωρίο Μοσφιλωτή. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Σκαρίνου.

Τη Μεγάλη Τετάρτη, το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα τελέσει το Μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου στην Ιερά Μονή Αγίου Μηνά, παρά το χωρίο Βάβλα.

Τη Μεγάλη Πέμπτη, το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Αγίων Παθών στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Μοσφιλωτής.

Τη Μεγάλη Παρασκευή, το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωσης στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Ευαγγελιστρίας Ιδαλίου. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Αθηαίνου.

Το Μεγάλο Σάββατο, το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου Ολυμπίων.

Την Αγία και Μεγάλη Κυριακή του Πάσχα θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου της Αναστάσεως και ακολούθως θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή.

Στις 11:00π.μ., Κυριακή του Πάσχα, θα τελέσει τον Εσπερινό της Αγάπης στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Ευαγγελιστρίας Ιδαλίου.

Τη Δευτέρα της Διακαινησίμου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Κυριάκου Κούσιου για το Κυπριακό

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 13 / 5 / 2021 , 20:58 από news_room Επιστολές προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, τα Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, τους θεσμούς και ηγέτες των κρατών μελών της ΕΕ απέστειλε, σήμερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Ι. […]

Νίκος Αναστασιάδης : Τηλεοπτική δήλωση του ΠτΔ για την υπερψήφιση του Κρατικού Προϋπολογισμού 2021

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 24 / 1 / 2021 , 0:30 από news_room Η Τηλεοπτική δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη για την υπερψήφιση του Κρατικού Προϋπολογισμού 2021: Θα ήθελα να εκφράσω την ιδιαίτερη μου ικανοποίηση γιατί με την ψήφιση του προϋπολογισμού, η χώρα μας επιτέλους ξεπερνά ένα  κρίσιμο πρόβλημα  που δημιούργησαν […]

Pin It on Pinterest