17 °C Athens, GR
16/05/2021

Τελευταια Νέα
To «Άδολο Γάλα» γίνεται εβδομαδιαία ενημερωτική πύλη ειδήσεων – ADOLOGALA.GR Με καρτερία και υπομονή το προσκύνημα στον Άγιο Θεράποντα Ζωγράφου Το ανακοινωθέν από την σύναξη των Επισκόπων & Αρχιεπισκοπικών Επιτρόπων της Ι.Α. Αυστραλίας Νομοσχέδιο της βουλευτή Μαλλιωτάκη ζητά από Μπάιντεν να κάνει το Κυπριακό υψηλή προτεραιότητα Ο Ελύτης για την Ελλάδα και τον ελληνισμό Ιδιαίτερα αυξημένη η έξοδος οχημάτων από τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών το τελευταίο 24ωρο Δεκάδες χιλιάδες λιγότερες ώρες μετακίνησης με τα e-ραντεβού για τους πολίτες Οι νεκροί αυξάνονται καθώς η βία συνεχίζει να μαίνεται σε Λωρίδα της Γάζας, Ισραήλ και Δυτική Όχθη ΥφΕξ: Πρόθεση της Κυβέρνησης να θεσπίσει την Ημέρα Ελληνικής Διασποράς – Πρόσκληση σε ομογενειακούς φορείς Μνήμη του Οσίου Πανηγυρίου του Κυπρίου – 15 Μαΐου ΥΠΕΣ Μ. Βορίδης στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: Στόχος μας η αποτελεσματική λειτουργία των ΟΤΑ

Ευχές του Υπουργού Άμυνας σε εθνοφρουρούς ενόψει του Πάσχα

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 29 / 4 / 2021 , 23:28 από news_room

Ευχές του Υπουργού Άμυνας σε εθνοφρουρούς ενόψει του Πάσχα

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, επισκέφθηκαν φυλάκια στη γραμμή άμυνας σε διάφορες περιοχές της επικράτειας της Κυπριακής Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων σημεία της Πράσινης Γραμμής και του ακριτικού Κάμπου της Τσακκίστρας.

Ο κ. Πετρίδης ενόψει του Πάσχα αντάλλαξε ευχές με τους εθνοφρουρούς και τα στελέχη των φυλακίων που παραμένουν άγρυπνοι φρουροί τις Άγιες αυτές ημέρες και τους παρέδωσε συμβολικά δώρα και γιορτινά εδέσματα.

Απευθυνόμενος στο προσωπικό, ο Υπουργός εξέφρασε τις ευχαριστίες της Κυβέρνησης για τις υπηρεσίες τους προς την πατρίδα και την προσήλωσή τους στο καθήκον, στις αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία.

«Η σκέψη μου βρίσκεται ιδιαίτερα σε όσους θα κάνετε γιορτές μακριά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά κοντά στην οικογένεια της Εθνικής Φρουράς. Εύχομαι Καλό Πάσχα σε όλο το προσωπικό των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Με υπομονή θα ξαναγυρίσουμε σύντομα στην κανονική μας ζωή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πετρίδης.

Ο Υπουργός ευχήθηκε όπως η Ανάσταση του Θεανθρώπου να φέρει στο νησί μας ένα καλύτερο αύριο και την ελπίδα για απελευθέρωση και επανένωση.

Σημειώνεται ότι, σε όλες τις επισκέψεις που πραγματοποίησε ο Υπουργός Άμυνας τηρούνταν τα μέτρα προστασίας από την πανδημία που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Η ΕΕ ζητά να χαλαρώσουν περιορισμοί για συγκεκριμένη κατηγορία ταξιδιών

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 3 / 5 / 2021 , 19:29 από news_room Η ΕΕ ζητά να χαλαρώσουν περιορισμοί για συγκεκριμένη κατηγορία ταξιδιών H Kομισιόν προτείνει στα κράτη μέλη να χαλαρώσουν τους ισχύοντες περιορισμούς στα μη απαραίτητα ταξίδια εντός της ΕΕ, ώστε να ληφθεί υπόψη η πρόοδος των εκστρατειών εμβολιασμού και οι […]

Μνήμη του Οσίου Αλεξίου, του Ανθρώπου του Θεού – 17 Μαρτίου

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 17 / 3 / 2021 , 0:45 από news_room Η Εκκλησία τιμά σήμερα τη μνήμη του Οσίου Αλεξίου του Ανθρώπου του Θεού, όπως παραμένει στη συνείδηση των πιστών εντός της Εκκλησίας. Γεννήθηκε στη Ρώμη κατά τους χρόνους των διαδόχων του Μ. Θεοδοσίου. Οι γονείς του ήσαν πιστοί και […]

Pin It on Pinterest