18 °C Athens, GR
27/11/2021

Τελευταια Νέα
Λαμπρά εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης στο Σύδνεϋ (Εικόνες) – Adologala.gr Χαίρει άκρας υγείας ο Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος – Adologala.gr Η Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης αποφάσισε για τον Αρχιεπίσκοπο Ειρηναίο – Adologala.gr Φωκίδος Θεόκτιστος : «Όταν τα αυτονόητα καθίστανται δυσνόητα και παρεξηγήσιμα» – Adologala.gr Ο Πατριάρχης Αντιοχείας επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου με την ευκαιρία των Ονομαστηρίων του Η Ενθρόνιση του Μητροπολίτη Περιστερίου κ.κ. Γρηγορίου Εγκαινιάσθηκε στη Μόσχα έκθεση αφιερωμένη στην επιστημονική δράση των αδελφών Λειχούδη Ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος συνάντησε τον πρόεδρο της Γερουσίας του Κοινοβουλίου της Δημοκρατίας του Καζαχστάν Η αδιαπραγμάτευτη παντοδυναμία του καφέ στους αιώνες – Adologala.gr Εγκαινιάστηκαν οι νέες κλειστές ελεγχόμενες δομές σε Λέρο και Κω από τους Μ. Σχοινά και Ν. Μηταράκη Διαδικτυακή συνάντηση Γιάννη Χρυσουλάκη με ομογενείς και φιλέλληνες Αιθίοπες Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στο δείπνο που διοργάνωσε το ΚΕΒΕ και ο Ρωσικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος, στη Λεμεσό Μήνυμα του Πάπα Φραγκίσκου ενόψει της επικείμενης επίσκεψής του στην Κύπρο και την Ελλάδα στις 2-6 Δεκεμβρίου 2021 Το 1ο Δημοτικό Ακράτας επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Ιερώνυμος – Adologala.gr Ο «όμιλος προστασίας απόρου παιδιού Βεροίας» εόρτασε τον προστάτη του, Άγιο Στυλιανό Παφλαγόνος Πατριαρχική Εγκύκλιος του Ιεροσολύμων Θεόφιλου για την εορτή των Χριστουγέννων – Adologala.gr Αρχιμανδρίτης Ρωμανός Αναστασιάδης:« Ανάστατο το Άγιον Όρος από τους εγκληματίες ψεύτες που καπηλεύονται την κοίμηση του Γέροντος Παύλου Λαυρεώτου»

Ολοκλήρωση διαδικτυακής διαδικασίας για διεκδίκηση θέσεων Ειδικότητας στην Κύπρο

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 4 / 3 / 2021 , 9:23 από news_room

Το Υπουργείο Υγείας, λόγω των συνθηκών που δημιουργούνται από την πανδημία και τους περιορισμούς που τέθηκαν, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, έχει ολοκληρώσει με επιτυχία μέσω της διαδικτυακής γραπτής και προφορικής εξέτασης, τη διαδικασία διεκδίκησης θέσεων ειδικότητας στην Κύπρο για το έτος 2021, με τον διορισμό των υποψηφίων να έχει ήδη ξεκινήσει.

Δεδομένου ότι οι υποψήφιοι ήταν εγκατεστημένοι σε διάφορες χώρες στο εξωτερικό και την παρουσία τους στην Κύπρο να κρίνεται αβέβαιη λόγω της πανδημίας, προωθήθηκε για πρώτη φορά η διαδικασία διαδικτυακής γραπτής και προφορικής εξέτασης. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία, με τη συμμετοχή 101 υποψηφίων στις Παθολογικές Ειδικότητες και 97 υποψηφίων στις Χειρουργικές Ειδικότητες, με σκοπό την πλήρωση συνολικά 69 θέσεων ειδικότητας.

Η διαδικασία πραγματοποίησης των διαδικτυακών γραπτών εξετάσεων ολοκληρώθηκε επιτυχώς σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Ακολούθως, η διαδικασία των προφορικών συνεντεύξεων υλοποιήθηκε με τη συμμετοχή ιατρικών λειτουργών από τις αντίστοιχες επιτροπές επιλογής που καταρτίστηκαν από το Υπουργείο Υγείας, για την επιλογή των κατάλληλων υποψηφίων.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται προς την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για την άψογη συνεργασία και την επιτυχή ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας, η οποία για πρώτη φορά έχει εφαρμοστεί στην Κύπρο. Πολύτιμη ήταν επίσης η συνεισφορά των εμπλεκόμενων μελών του Συμβουλίου Ιατρικής Εκπαίδευσης Κύπρου και των λειτουργών του Υπουργείου Υγείας που συντόνιζαν την όλη διαδικασία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και προς όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν στη διαδικασία για τη συνεργασία που επέδειξαν.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Κύθνος : Ο Μητροπολίτης Βρεσθένης Θεόκλητος στη Πανήγυρη της Παναγιάς Κανάλας

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 17 / 8 / 2021 , 23:48 από news_room Με τη συμμετοχή πλήθους κατοίκων και επισκεπτών και προσεκτική τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας, εορτάσθηκε και στην Κύθνο η Κοίμηση της Θεοτόκου, με επίκεντρο το Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας της Καναλας στον ομώνυμο οικισμό. Των λειτουργικών εκδηλώσεων προέστη για […]

Έναρξη προγράμματος διαδικτυακών μαθημάτων για μαθητές και μαθήτριες σε μη σχολικό χρόνο

Έναρξη προγράμματος διαδικτυακών μαθημάτων για μαθητές και μαθήτριες σε μη σχολικό χρόνο

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 5 / 4 / 2021 , 7:35 από news_room Έναρξη προγράμματος διαδικτυακών μαθημάτων για μαθητές και μαθήτριες σε μη σχολικό χρόνο Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου απηύθυνε χθες Σάββατο χαιρετισμό κατά την έναρξη του προγράμματος διαδικτυακών μαθημάτων για μαθητές και μαθήτριες σε μη […]

Pin It on Pinterest