32 °C Athens, GR
21/09/2021

Τελευταια Νέα

Η Ιερά Μητρόπολη Αγίου Φραγκίσκου (San Fransico) επεκτείνει το Γραφείο Νεολαίας της

Η Ιερά Μητρόπολη Αγίου Φραγκίσκου (San Fransico) επεκτείνει το Γραφείο Νεολαίας της

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 12 / 2 / 2021 , 23:03 από news_room

Αναγνωρίζοντας ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη να αναπτυχθούν σχετικοί πόροι, προγράμματα και δραστηριότητες για να διατηρηθούν οι νέοι και οι νέοι ενήλικες στην εκκλησία, η Ελληνική Ορθόδοξη Μητρόπολη του Σαν Φρανσίσκο έχει επεκτείνει το γραφείο  νεολαίας καθιερώνοντας τη θέση του στο γραφείο Νεότητας και Νέων Ενηλίκων.  Από την 1η Φεβρουαρίου 2021, ο πρεσβύτερος Πατήρ Γκάρι Κυριάκου διορίστηκε για να υπηρετήσει υπό αυτήν την ιδιότητα. Στο νέο του ρόλο, ο πατέρας Γκάρι θα συνεργαστεί μαζί με την Johanna Duterte Carter, Διευθυντή των Γραφείου Νεολαίας και Νέων Ενηλίκων της Μητρόπολης, με τον Πατέρα Ο Gary είναι υπεύθυνος για τη συνεχή ανάπτυξη και ανάπτυξη όλων των δραστηριοτήτων και προγραμμάτων νεολαίας Metropolis, συμπεριλαμβανομένων των FDF, JOY, GOYA και Young Adults. Θα δημιουργήσει επίσης πόρους και προγράμματα σπουδών για να στηρίξει και να ενισχύσει τις προσπάθειες των κληρικών και των λαϊκών ηγετών σε κάθε ενορία, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας με το υπουργείο Χριστιανικής Παιδείας.
Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Γεράσιμος δήλωσε: «Ο πατέρας Gary φέρνει μαζί του ένα πάθος για να εμπλέξει τη νεολαία μας και την επόμενη γενιά αναδυόμενων ηγετών στην εκκλησία. Είναι δική μας ευθύνη να τους καλλιεργούμε και να τους καλλιεργούμε στην πίστη και είμαι ενθουσιασμένος για τις πολλές ευκαιρίες που μας περιμένουν. Είμαι πεπεισμένος ότι με τα συνδυασμένα ταλέντα και την αφοσίωση τόσο του πατέρα Gary όσο και της Johanna ότι τα υπουργεία νεολαίας και νέων ενηλίκων μας θα αποκομίσουν αποτελέσματα και ευλογίες ».

Ο πατέρας Gary υπηρέτησε για πρώτη φορά ως Βοηθός Ιερέας στον Ελληνικό Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αναλήψεως στο Όκλαντ της Καλιφόρνια. Το 2004, ανατέθηκε ως Προϊστάμενος στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Κάμαριλο, όπου υπηρετούσε μέχρι την αποδοχή αυτής της νέας εργασίας. Ο πατέρας Gary ασχολήθηκε με το Camp Ravencliff του καθεδρικού ναού της Αναλήψεως και επίσης υπηρέτησε ως κληρικός στο στρατόπεδο Αγίου Νικολάου και Retreat Center. Ο πατέρας Γκάρι υπηρετεί επίσης ως Διευθυντής του Ιονίου Χωριού. Μέσα στη Μητρόπολη του Σαν Φρανσίσκο, ο πατέρας Γκάρι είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου για το Φεστιβάλ Λαϊκού Χορού και Χορωδίας από το 2008. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή του Λος Άντζελες, ο πατέρας Γκάρι παρακολούθησε τον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας. Μεγάλωσε συμμετέχοντας στην κατασκήνωση της Αγίας Σοφίας, τελικά έγινε διευθυντής προγράμματος και αργότερα υπηρέτησε ως κληρικός του στρατοπέδου.

«Η νεολαία μας αντιμετωπίζει μια ποικιλία προκλήσεων και καθημερινών αγώνων», δήλωσε ο πατέρας Γκάρι Κυριάκου. «Καταναλώνονται από τα κοινωνικά μέσα και μια κοινωνία που τους μαστίζει με άγχος και κατάθλιψη. Είμαι ενθουσιασμένος που ο Μητροπολίτης Γεράσιμος έχει λάβει συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων. Δεν είμαι η λύση σε αυτήν την κρίση, αλλά είμαι έτοιμος να βοηθήσω αυτήν τη γενιά με κάθε τρόπο που μπορώ. Ζητώ τις προσευχές σας καθώς ξεκινάω αυτή τη νέα αποστολή. ”

Ο πατέρας Gary αποφοίτησε με πτυχίο Master of Divinity το 2001 από την Ελληνική Ορθόδοξη Σχολή Θεολογίας του Holy Cross στο Brookline, MA. Ο πατέρας Gary είναι απόφοιτος του 1995 του Πανεπιστημίου της Πολιτείας της Καλιφόρνια Northridge με πτυχίο Bachelor of Arts στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Είναι παντρεμένος με την Presvytera Christie (Πλατύς) και έχουν τρία παιδιά: Harrison (21), Jacob (19) και Elena (12).

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

ΥΠΕΣ : Θεσμοθετούμε την τηλεργασία διασφαλίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Έλληνες πολίτες

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 24 / 2 / 2021 , 23:18 από news_room ΥΠΕΣ Μ. Βορίδης: Θεσμοθετούμε την τηλεργασία διασφαλίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Έλληνες πολίτες Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης στο πλαίσιο συγκρότησης ενός θεσμικού πλαισίου το οποίο θα διέπει τους όρους εφαρμογής της τηλεργασίας στον Δημόσιο τομέα […]

Σχέδια Επιδότησης Επιτοκίων Νέων Στεγαστικών και Επιχειρηματικών Δανέιων από το Υπουργείο Οικονομίας

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 14 / 11 / 2020 , 21:55 από adologala.gr ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ  1. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΤΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ, ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Το […]

Pin It on Pinterest