20 °C Athens, GR
13/06/2021

Τελευταια Νέα
To «Άδολο Γάλα» εβδομαδιαία ενημερωτική πύλη ειδήσεων – ADOLOGALA.GR Ολοκλήρωση Άσκησης ΤΑΜΣ-ΤΑΑΣ «ΝΙΚΗΤΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ 2021» – Adologala.gr Μνήμη του Αγίου Ονουφρίου του Αιγυπτίου & Πέτρου του εν Άθων στον Μητροπολιτικό Ναό της Χαλκίδας Πατριάρχης Αντιοχείας: Να βρεθεί γρήγορα λύση στη δύσκολη κατάσταση του Λιβάνου – Adologala.gr Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στους Δελφούς – Adologala.gr Παρέμβαση της Κύπρου στην Ολομέλεια της Γ. Συνέλευσης του ΟΗΕ για την Ετήσια Έκθεση του Σ.A. Συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας Νατάσας Πηλείδου στο Συμβούλιο Ενέργειας της ΕΕ – Adologala.gr Δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Χριστοδουλίδη στην MED7 – Adologala.gr Ο Δήμαρχος της Μόσχας κήρυξε δημόσια αργία άλλες 5 ημέρες της ερχόμενης βδομάδας Εξεδήμησεν προς Κύριον ο Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Εγκλειστριώτης – Ανακοίνωση της Ι.Μ. Αγ. Νεοφύτου ΗΠΑ: Αυξήθηκαν οι απόπειρες αυτοκτονίας εφήβων στη διάρκεια της πανδημίας – Adologala.gr

Η Ιερά Μητρόπολη Αγίου Φραγκίσκου (San Fransico) επεκτείνει το Γραφείο Νεολαίας της

Η Ιερά Μητρόπολη Αγίου Φραγκίσκου (San Fransico) επεκτείνει το Γραφείο Νεολαίας της

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 12 / 2 / 2021 , 23:03 από news_room

Αναγνωρίζοντας ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη να αναπτυχθούν σχετικοί πόροι, προγράμματα και δραστηριότητες για να διατηρηθούν οι νέοι και οι νέοι ενήλικες στην εκκλησία, η Ελληνική Ορθόδοξη Μητρόπολη του Σαν Φρανσίσκο έχει επεκτείνει το γραφείο  νεολαίας καθιερώνοντας τη θέση του στο γραφείο Νεότητας και Νέων Ενηλίκων.  Από την 1η Φεβρουαρίου 2021, ο πρεσβύτερος Πατήρ Γκάρι Κυριάκου διορίστηκε για να υπηρετήσει υπό αυτήν την ιδιότητα. Στο νέο του ρόλο, ο πατέρας Γκάρι θα συνεργαστεί μαζί με την Johanna Duterte Carter, Διευθυντή των Γραφείου Νεολαίας και Νέων Ενηλίκων της Μητρόπολης, με τον Πατέρα Ο Gary είναι υπεύθυνος για τη συνεχή ανάπτυξη και ανάπτυξη όλων των δραστηριοτήτων και προγραμμάτων νεολαίας Metropolis, συμπεριλαμβανομένων των FDF, JOY, GOYA και Young Adults. Θα δημιουργήσει επίσης πόρους και προγράμματα σπουδών για να στηρίξει και να ενισχύσει τις προσπάθειες των κληρικών και των λαϊκών ηγετών σε κάθε ενορία, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας με το υπουργείο Χριστιανικής Παιδείας.
Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Γεράσιμος δήλωσε: «Ο πατέρας Gary φέρνει μαζί του ένα πάθος για να εμπλέξει τη νεολαία μας και την επόμενη γενιά αναδυόμενων ηγετών στην εκκλησία. Είναι δική μας ευθύνη να τους καλλιεργούμε και να τους καλλιεργούμε στην πίστη και είμαι ενθουσιασμένος για τις πολλές ευκαιρίες που μας περιμένουν. Είμαι πεπεισμένος ότι με τα συνδυασμένα ταλέντα και την αφοσίωση τόσο του πατέρα Gary όσο και της Johanna ότι τα υπουργεία νεολαίας και νέων ενηλίκων μας θα αποκομίσουν αποτελέσματα και ευλογίες ».

Ο πατέρας Gary υπηρέτησε για πρώτη φορά ως Βοηθός Ιερέας στον Ελληνικό Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αναλήψεως στο Όκλαντ της Καλιφόρνια. Το 2004, ανατέθηκε ως Προϊστάμενος στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Κάμαριλο, όπου υπηρετούσε μέχρι την αποδοχή αυτής της νέας εργασίας. Ο πατέρας Gary ασχολήθηκε με το Camp Ravencliff του καθεδρικού ναού της Αναλήψεως και επίσης υπηρέτησε ως κληρικός στο στρατόπεδο Αγίου Νικολάου και Retreat Center. Ο πατέρας Γκάρι υπηρετεί επίσης ως Διευθυντής του Ιονίου Χωριού. Μέσα στη Μητρόπολη του Σαν Φρανσίσκο, ο πατέρας Γκάρι είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου για το Φεστιβάλ Λαϊκού Χορού και Χορωδίας από το 2008. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή του Λος Άντζελες, ο πατέρας Γκάρι παρακολούθησε τον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας. Μεγάλωσε συμμετέχοντας στην κατασκήνωση της Αγίας Σοφίας, τελικά έγινε διευθυντής προγράμματος και αργότερα υπηρέτησε ως κληρικός του στρατοπέδου.

«Η νεολαία μας αντιμετωπίζει μια ποικιλία προκλήσεων και καθημερινών αγώνων», δήλωσε ο πατέρας Γκάρι Κυριάκου. «Καταναλώνονται από τα κοινωνικά μέσα και μια κοινωνία που τους μαστίζει με άγχος και κατάθλιψη. Είμαι ενθουσιασμένος που ο Μητροπολίτης Γεράσιμος έχει λάβει συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων. Δεν είμαι η λύση σε αυτήν την κρίση, αλλά είμαι έτοιμος να βοηθήσω αυτήν τη γενιά με κάθε τρόπο που μπορώ. Ζητώ τις προσευχές σας καθώς ξεκινάω αυτή τη νέα αποστολή. ”

Ο πατέρας Gary αποφοίτησε με πτυχίο Master of Divinity το 2001 από την Ελληνική Ορθόδοξη Σχολή Θεολογίας του Holy Cross στο Brookline, MA. Ο πατέρας Gary είναι απόφοιτος του 1995 του Πανεπιστημίου της Πολιτείας της Καλιφόρνια Northridge με πτυχίο Bachelor of Arts στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Είναι παντρεμένος με την Presvytera Christie (Πλατύς) και έχουν τρία παιδιά: Harrison (21), Jacob (19) και Elena (12).

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Άγκυρα : Συνάντηση του ΥΠΕΞ, Ν. Δένδια με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρ. Τ. Ερντογάν

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 15 / 4 / 2021 , 18:17 από news_room Περίπου μία ώρα διήρκησε η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκου Δένδια, με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο τουρκικό Προεδρικό Μέγαρο, στην Άγκυρα. Η συνάντηση, στην οποία πήρε μέρος και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ […]

Δημιουργία Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 18 / 3 / 2021 , 22:27 από news_room Στο πλαίσιο των μέτρων και δράσεων που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση για την πάταξη της διαφθοράς, η Ηγεσία της Αστυνομίας προχώρησε στη δημιουργία της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Υ.Δ.Ο.Ε.). Η Υ.Δ.Ο.Ε., η οποία υπάγεται στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος του […]

Pin It on Pinterest