21 °C Athens, GR
27/09/2021

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Κέντρο Υγείας Κερατσινίου

Σήμερα το πρωί η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ρένα Δούρου και κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και των Βουλευτών Πειραιά πραγματοποίησαν περιοδεία στο Κέντρο Υγείας Κερατσινίου.

Στις δύσκολες συνθήκες που περνά η χώρα μας, εξαιτίας της πανδημίας και των εγκληματικών επιλογών της κυβέρνησης της ΝΔ , η ολοκλήρωση του έργου του Κέντρου Υγείας χάρη στις ενέργειες της προηγούμενης διοίκησης της Περιφέρειας, πρόκειται να προσφέρει στους πολίτες της πόλης αλλά και ευρύτερα του Πειραιά, υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης, αναβαθμίζοντας το σύστημα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Χρειάζεται να τονίσουμε ότι χρηματοδοτείται, από τις ενέργειες της Διοίκησης της Δύναμης Ζωής επί Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια (2014 – 2019) και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020», με προϋπολογισμό 5.000.000 ευρώ. Το έργο αυτό πραγματοποιείται μετά από εξαίρεση της συγκεκριμένης έκτασης από τη σύμβαση παραχώρησης Ελληνικού Δημοσίου – COSCO και την απόδοσή της στον δήμο το 2016 έπειτα από προσωπική δέσμευση του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και τις συντονισμένες ενέργειες του τότε υπουργού Ναυτιλίας Θ.Δρίτσα και των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά.

Eκτός απο τη Ρένα Δούρου στην επίσκεψη συμμετείχαν : οι βουλευτές Τρύφωνας Αλεξιάδης, Θοδωρής Δρίτσας, Νίνα Κασιμάτη, Γιάννης Ραγκούσης. Μαζί τους ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης, ο συντονιστής της ΝΕ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Χρήστος Φωτιάδης, η περιφερειακή Σύμβουλος, Βασιλική Λάσκαρη, η τέως περιφερειακή Σύμβουλος, Μαρία Λαμπρίδη και ο συντονιστής της ΟΜ Κερατσινίου, Μιχάλης Γιαπιτζής.

Στο Κέντρο Υγείας τους υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος και οι αντιδήμαρχοι : Μιλτιάδης Θεόδοτος (καθαριότητας και ανακύκλωσης), Στράτος Δασκαλάκης (έργων) και Στέλλα Μιχάλογλου (κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης). Παραβρέθηκαν επίσης : η τέως Διοικήτρια της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), Όλγα Ιορδανίδου,ο τέως υποδιοικητής της 2ης ΥΠΕ, υπεύθυνος για την ΠΦΥ, Διευθυντής Ορθοπεδικής στο Νοσοκομείο της Νίκαιας, Γιώργος Αντύπας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Α. Κασιμάτη, Κ. Κατσαφάδος.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Α. Πελώνη: Μόνιμη μείωση του Φ.Π.Α. στα νησιά Χίος, Λέρος, Σάμος, Κως και Λέσβος

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Στο Εθνικό Σχέδιο Ανάταξης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 και στο γεγονός ότι η Ελλάδα ανήκει στις ωφελημένες χώρες από την κατανομή των κονδυλίων, καθώς δικαιούται περίπου 31 δισ. σε επιδοτήσεις και σε δάνεια, αλλά και στη μείωση του Φ.Π.Α. κατά 30% στα πέντε νησιά που φιλοξενούν δομές μεταναστών αναφέρθηκε η […]

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς κατηγορίας 4 για αύριο, σε τέσσερις περιοχές της Ελλάδας – Χάρτης

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 7 / 8 / 2021 , 20:24 από news_room Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για αύριο Κυριακή 08 Αυγούστου 2021, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς, με κατηγορία κινδύνου 4 για τις εξής περιοχές: • Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Εύβοιας, ΠΕ […]

Pin It on Pinterest