22 °C Athens, GR
26/03/2023

Τελευταια Νέα
Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Σε αργία ο κληρικός της Ι.Μ. Ρεθύμνης, Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Σαρρής Λαμπρά τα Ονομαστήρια του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών: «Μην χάνουμε το θάρρος και την υπομονή μας» SuperFoods Festival: Το πιο “υγιεινό φεστιβάλ” της πόλης ανοίγει τις πύλες του στο Ζάππειο Νεαρές γυναίκες αφηγούνται και στέλνουν μηνύματα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης Το μνημείο-σύμβολο του Τορίνο φωτίστηκε με τη γαλανόλευκη Η 25η Μαρτίου στη Μητρόπολη Θηβών & Λεβαδείας Εθνική ανάταση και υπερηφάνεια στην κορύφωση των εορτασμών για την Ελληνική Παλιγγενεσία στο Σύδνεϋ Θεσσαλονίκη: Στις Ιερές Ακολουθίες για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου ο Σταύρος Καλαφάτης Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας Νεόφυτος δέχθηκε τον αρχηγό του PP GERB Μπόικο Μπορίσοφ Δέσμευση Καναδά για αύξηση δαπανών για το νερό στις Μεγάλες Λίμνες μετά τις συνομιλίες Τριντό-Μπάιντεν

Ανακοίνωση Τμήματος Οδικών Μεταφορών για έκτακτα μέτρα από 30/12/2020 μέχρι 10/1/2021

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 30 / 12 / 2020 , 14:03 από news_room

Ενόψει του περιεχομένου του περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός Μέτρων για Παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) Διατάγματος (Αρ. 60) του 2020 και ειδικότερα της παραγράφου 2.4(δ) αυτού λαμβάνονται τα πιο κάτω μέτρα:

1. Εξετάσεις υποψήφιων οδηγών (περιλαμβανομένης της εξέτασης για μαθητική άδεια)

Αναβάλλονται.

Οι εξετάσεις υποψήφιων οδηγών (πρακτική δοκιμασία) που ήταν προγραμματισμένες για την πιο πάνω περίοδο θα επανα-προγραμματιστούν το συντομότερο και οι υποψήφιοι καθώς και οι σχολές τους θα ενημερωθούν για τη νέα ημερομηνία εξέτασης.

2. Επιθεωρήσεις οχημάτων που διενεργούνται στα κρατικά ΚΕΜΟ

Αναβάλλονται.

Οι επιθεωρήσεις για περιοδικό τεχνικό έλεγχο που ήταν προγραμματισμένες για την πιο πάνω περίοδο θα επανα-προγραμματιστούν το συντομότερο και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν για τη νέα ημερομηνία επιθεώρησης.

3. Γραφεία εξυπηρέτησης κοινού και επαγγελματιών στα επαρχιακά Γραφεία του ΤΟΜ

Θα λειτουργούν με φυσική παρουσία του απαραίτητου προσωπικού ασφαλείας για την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας για διαχείριση επειγόντων θεμάτων και την εξυπηρέτηση πολιτών για κάλυψη έκτακτων αναγκών.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος κοινού στα Γραφεία.

Όλες οι εργασίες για τις οποίες δεν χρειάζεται η φυσική παρουσία του αιτητή/ενδιαφερόμενου διεκπεραιώνονται εξ αποστάσεων (εγγραφές, μεταβιβάσεις, ακινητοποιήσεις κλπ).

Υπάρχουν κιβώτια έξω από τα Γραφεία, στα οποία πρέπει να τοποθετούνται τα απαραίτητα έγγραφα. Στη συνέχεια θα γίνεται τηλεφωνική επικοινωνία με τον αιτητή/ενδιαφερόμενο για εξυπηρέτηση, πληρωμή τελών μέσω κάρτας, ενημέρωση για παραλαβή των νέων εγγράφων κλπ.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Μαθητές από τα Ενοριακά σχολεία, επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο

Μαθητές από τα Ενοριακά σχολεία, επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 15 / 2 / 2023 , 12:41 από news_room Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, μαθητές των ενοριακών σχολείων της Αρχιεπισκοπής επισκέφθηκαν την Αρχιεπισκοπή και συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας. Μαθητές από το Προπαρασκευαστικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου (Αστόρια), το Ελληνορθόδοξο […]

Η εορτή των Τριών Ιεραρχών στη Πατριαρχική Σχολή της Σιών

Η εορτή των Τριών Ιεραρχών στη Πατριαρχική Σχολή της Σιών

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 13 / 2 / 2021 , 20:14 από news_room Τήν Παρασκευήν, 30ήν Ἰανουαρίου /12ην Φεβρουαρίου 2021, ἑωρτάσθη ὑπό τοῦ Πατριαρχείου ἡ ἑορτή τῶν τριῶν Ἱεραρχῶν, ἁγίων Βασιλείου τοῦ Μεγάλου, Γρηγορίου τοῦ Θεολόγου καί Ἰωάννου τοῦ Χρυσοστόμου εἰς τήν Πατριαρχικήν Σχολήν ἐπί τοῦ λόφου τῆς Ἁγίας Σιών. Ἡ κοινή ἑορτή τῶν […]

Pin It on Pinterest