19 °C Athens, GR
15/06/2021

Τελευταια Νέα
To «Άδολο Γάλα» εβδομαδιαία ενημερωτική πύλη ειδήσεων – ADOLOGALA.GR Κ. Χατζηδάκης: Πρέπει να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε εργοδότη και εργαζόμενο Παράκληση στον Ι.Ν. Ευαγγελισμoύ της Θεοτόκου Γρεβενών για τους μαθητές που δίνουν Πανελλήνιες Κυριακή των Αγίων Πατέρων στην Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου Εσπερινός Ονομαστηρίων Μητροπολίτη Λαρίσης Ιερωνύμου Ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας στις εκδηλώσεις για τον Παλαιών Πατρών Γερμανό στην Πάτρα Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στην Αττική «Νύχτες βραδύτητας» με πανσέληνο στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου στην Ελευσίνα Επετειακή συναυλία για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών Καθαρισμός θαλάσσιου βυθού από αυτοδύτες μέλη της ΜΜΑΔ και της Λιμενικής στην Αμμόχωστο O Πρόεδρος Αναστασιάδης συγχαίρει τη νέα Κυβέρνηση στο Ισραήλ

Ανακοίνωση Τμήματος Οδικών Μεταφορών για έκτακτα μέτρα από 30/12/2020 μέχρι 10/1/2021

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 30 / 12 / 2020 , 14:03 από news_room

Ενόψει του περιεχομένου του περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός Μέτρων για Παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) Διατάγματος (Αρ. 60) του 2020 και ειδικότερα της παραγράφου 2.4(δ) αυτού λαμβάνονται τα πιο κάτω μέτρα:

1. Εξετάσεις υποψήφιων οδηγών (περιλαμβανομένης της εξέτασης για μαθητική άδεια)

Αναβάλλονται.

Οι εξετάσεις υποψήφιων οδηγών (πρακτική δοκιμασία) που ήταν προγραμματισμένες για την πιο πάνω περίοδο θα επανα-προγραμματιστούν το συντομότερο και οι υποψήφιοι καθώς και οι σχολές τους θα ενημερωθούν για τη νέα ημερομηνία εξέτασης.

2. Επιθεωρήσεις οχημάτων που διενεργούνται στα κρατικά ΚΕΜΟ

Αναβάλλονται.

Οι επιθεωρήσεις για περιοδικό τεχνικό έλεγχο που ήταν προγραμματισμένες για την πιο πάνω περίοδο θα επανα-προγραμματιστούν το συντομότερο και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν για τη νέα ημερομηνία επιθεώρησης.

3. Γραφεία εξυπηρέτησης κοινού και επαγγελματιών στα επαρχιακά Γραφεία του ΤΟΜ

Θα λειτουργούν με φυσική παρουσία του απαραίτητου προσωπικού ασφαλείας για την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας για διαχείριση επειγόντων θεμάτων και την εξυπηρέτηση πολιτών για κάλυψη έκτακτων αναγκών.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος κοινού στα Γραφεία.

Όλες οι εργασίες για τις οποίες δεν χρειάζεται η φυσική παρουσία του αιτητή/ενδιαφερόμενου διεκπεραιώνονται εξ αποστάσεων (εγγραφές, μεταβιβάσεις, ακινητοποιήσεις κλπ).

Υπάρχουν κιβώτια έξω από τα Γραφεία, στα οποία πρέπει να τοποθετούνται τα απαραίτητα έγγραφα. Στη συνέχεια θα γίνεται τηλεφωνική επικοινωνία με τον αιτητή/ενδιαφερόμενο για εξυπηρέτηση, πληρωμή τελών μέσω κάρτας, ενημέρωση για παραλαβή των νέων εγγράφων κλπ.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τίμησε τη μνήμη του Μητροπολίτου Σταυρουπόλεως Μαξίμου

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 5 / 1 / 2021 , 0:43 από adologala.gr Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τίμησε τη μνήμη του Μητροπολίτου Σταυρουπόλεως Μαξίμου Επί τη συμπληρώσει τριάντα ετών από την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτου Σταυρουπόλεως κυρού Μαξίμου, Σχολάρχου της Ι. Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης μετέβη την Δευτέρα, […]

Η Β’ ΣΤΑΣΙΣ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Η Β΄ στάση των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 26 / 3 / 2021 , 23:11 από news_room Τό ἑσπέρας τῆς  Παρασκευῆς Β’ Ἑβδομάδος τῶν Νηστειῶν, 13ης /26ης Μαρτίου 2021, εὐθύς μετά τόν Ἑσπερινόν ἐπί τῇ Ὀνομαστικῇ ἑορτῇ τοῦ Μακαριωτάτου Πατρός ἡμῶν καί Πατριάρχου Ἱεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν τῆς Ἀναστάσεως ἡ τελετή τῆς Β΄ […]

Pin It on Pinterest