14 °C Athens, GR
25/01/2021

Τελευταια Νέα
Ο Πρόεδρος της Κίνας τονίζει την αυστηρή διακυβέρνηση του Κόμματος του για την 14η πενταετή περίοδο Και η Κύπρια Ολυμπιονίκης Άντρη Ελευθερίου Κακοποιήθηκε από Παράγοντα του Αθλητισμού Εμβολιάστηκε για τον Covid-19 ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ Επίσκεψη της Πρέσβειρας της Γαλλίας Salina Grenet – Catalano στο ΓΕΕΦ Τελετή κοπής Βασιλόπιτας του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας για το νέο έτος 2021 Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής : Χειροτονίες Πρεσβυτέρου και Διακόνου (Δεκ. 2020 – Ιαν. 2021) Ονομαστήρια Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κολωνείας Αθανασίου Έχει Ταλιμπάν η Ορθοδοξία; Έλλειψη εκκλησιαστικής συνείδησης Έτοιμος για νέο διάλογο με την Ουάσινγκτον δηλώνει ο Ρώσος Πρόεδρος Σύλληψη 21χρονου για διαρρήξεις και κλοπές στη Λεμεσό Η Αστυνομία Κύπρου συστήνει προσοχή για Απάτη που γίνεται μέσω Διαδικτύου Ελληνική Αστυνομία : Έρευνα στο Κατάστημα Κράτησης Πάτρας

Ανακοίνωση Τμήματος Οδικών Μεταφορών για έκτακτα μέτρα από 30/12/2020 μέχρι 10/1/2021

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 30 / 12 / 2020 , 14:03 από news_room

Ενόψει του περιεχομένου του περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός Μέτρων για Παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) Διατάγματος (Αρ. 60) του 2020 και ειδικότερα της παραγράφου 2.4(δ) αυτού λαμβάνονται τα πιο κάτω μέτρα:

1. Εξετάσεις υποψήφιων οδηγών (περιλαμβανομένης της εξέτασης για μαθητική άδεια)

Advertising:
ADOLOGALA.GR - Ειδήσεις από την Εκκλησία και τον Κόσμο

Αναβάλλονται.

Οι εξετάσεις υποψήφιων οδηγών (πρακτική δοκιμασία) που ήταν προγραμματισμένες για την πιο πάνω περίοδο θα επανα-προγραμματιστούν το συντομότερο και οι υποψήφιοι καθώς και οι σχολές τους θα ενημερωθούν για τη νέα ημερομηνία εξέτασης.

2. Επιθεωρήσεις οχημάτων που διενεργούνται στα κρατικά ΚΕΜΟ

Αναβάλλονται.

Οι επιθεωρήσεις για περιοδικό τεχνικό έλεγχο που ήταν προγραμματισμένες για την πιο πάνω περίοδο θα επανα-προγραμματιστούν το συντομότερο και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν για τη νέα ημερομηνία επιθεώρησης.

3. Γραφεία εξυπηρέτησης κοινού και επαγγελματιών στα επαρχιακά Γραφεία του ΤΟΜ

Θα λειτουργούν με φυσική παρουσία του απαραίτητου προσωπικού ασφαλείας για την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας για διαχείριση επειγόντων θεμάτων και την εξυπηρέτηση πολιτών για κάλυψη έκτακτων αναγκών.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος κοινού στα Γραφεία.

Όλες οι εργασίες για τις οποίες δεν χρειάζεται η φυσική παρουσία του αιτητή/ενδιαφερόμενου διεκπεραιώνονται εξ αποστάσεων (εγγραφές, μεταβιβάσεις, ακινητοποιήσεις κλπ).

Υπάρχουν κιβώτια έξω από τα Γραφεία, στα οποία πρέπει να τοποθετούνται τα απαραίτητα έγγραφα. Στη συνέχεια θα γίνεται τηλεφωνική επικοινωνία με τον αιτητή/ενδιαφερόμενο για εξυπηρέτηση, πληρωμή τελών μέσω κάρτας, ενημέρωση για παραλαβή των νέων εγγράφων κλπ.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Η Κένυα Υποδέχθηκε τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 22 / 11 / 2020 , 16:35 από adologala.gr Τα ξημερώματα του Σαββάτου, 21η Νοεμβρίου ε.ε., η Α.Θ. Μακαριότης, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β´, αφίχθη στο Ναϊρόμπι της Κένυας, προκειμένου να πραγματοποιήσει δεκαήμερη ποιμαντορική επίσκεψη στην χώρα που χτυπά η καρδιά της Ορθοδοξίας […]

Δήλωση της αιγυπτιακής προεδρίας για την τηλεφωνική επικοινωνία Ν. Αναστασιάδη – Αλ Σίσι

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 29 / 5 / 2020 , 22:09 από adologala.gr Δηλώσεις για τη σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου Ν. Αναστασιάδη με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, έκανε ο εκπρόσωπος της Αιγυπτιακής Προεδρίας, Πρέσβης Μπάσαμ Ράντι. Ο εκπρόσωπος αναφέρθηκε στις συζητήσεις των δύο ηγετών για τρόπους ανταλλαγής τεχνογνωσίας […]

Pin It on Pinterest