33 °C Athens, GR
20/07/2024

Τελευταια Νέα
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στο Φανάρι Απόστολος Παύλος και Ευρώπη Οι Άμβωνες των Ναών: Σάλπιγγες πρωτοβουλιών, για την κλιματική κρίση Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Επίσκοπο Μελιτηνής Μάξιμο στην Νότια Αγγλία Ενθρονίστηκε στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ο Μητροπολίτης Κωνσταντίνος Έκθεση ζωγραφικής για τα 85 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Μεξικού Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Πενήντα χρόνια κατοχής. Χρόνια εγκαρτέρησης Χαιρετισμός Επισκόπου Μεσαορίας στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου DEELforHOST Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν – Τραμπ Kυβερνοεπίθεση στο Κτηματολόγιο Συναντήσεις με συνδέσμους του τομέα της οινογαστρονομίας πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Τουρισμού Πλήθος πιστών από την Λέρο στον πρώτο εορτασμό της Οσίας Γαβριήλιας της Κωνσταντινουπολίτιδος Ο Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος στη Λιθουανία Λιτανέυτηκε ο Άγιος Αιμιλιανός στον Λόφο Σκουζέ Μνημόσυνο πεσόντων κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος Λαμπρός Αρχιερατικός Εσπερινός Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ

Ανακοίνωση Τμήματος Οδικών Μεταφορών για έκτακτα μέτρα από 30/12/2020 μέχρι 10/1/2021

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 30 / 12 / 2020 , 14:03 από news_room

Ενόψει του περιεχομένου του περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός Μέτρων για Παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) Διατάγματος (Αρ. 60) του 2020 και ειδικότερα της παραγράφου 2.4(δ) αυτού λαμβάνονται τα πιο κάτω μέτρα:

1. Εξετάσεις υποψήφιων οδηγών (περιλαμβανομένης της εξέτασης για μαθητική άδεια)

Αναβάλλονται.

Οι εξετάσεις υποψήφιων οδηγών (πρακτική δοκιμασία) που ήταν προγραμματισμένες για την πιο πάνω περίοδο θα επανα-προγραμματιστούν το συντομότερο και οι υποψήφιοι καθώς και οι σχολές τους θα ενημερωθούν για τη νέα ημερομηνία εξέτασης.

2. Επιθεωρήσεις οχημάτων που διενεργούνται στα κρατικά ΚΕΜΟ

Αναβάλλονται.

Οι επιθεωρήσεις για περιοδικό τεχνικό έλεγχο που ήταν προγραμματισμένες για την πιο πάνω περίοδο θα επανα-προγραμματιστούν το συντομότερο και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν για τη νέα ημερομηνία επιθεώρησης.

3. Γραφεία εξυπηρέτησης κοινού και επαγγελματιών στα επαρχιακά Γραφεία του ΤΟΜ

Θα λειτουργούν με φυσική παρουσία του απαραίτητου προσωπικού ασφαλείας για την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας για διαχείριση επειγόντων θεμάτων και την εξυπηρέτηση πολιτών για κάλυψη έκτακτων αναγκών.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος κοινού στα Γραφεία.

Όλες οι εργασίες για τις οποίες δεν χρειάζεται η φυσική παρουσία του αιτητή/ενδιαφερόμενου διεκπεραιώνονται εξ αποστάσεων (εγγραφές, μεταβιβάσεις, ακινητοποιήσεις κλπ).

Υπάρχουν κιβώτια έξω από τα Γραφεία, στα οποία πρέπει να τοποθετούνται τα απαραίτητα έγγραφα. Στη συνέχεια θα γίνεται τηλεφωνική επικοινωνία με τον αιτητή/ενδιαφερόμενο για εξυπηρέτηση, πληρωμή τελών μέσω κάρτας, ενημέρωση για παραλαβή των νέων εγγράφων κλπ.

Σχετικά Άρθρα

Εκδήλωση Ι.Μ. Νέας Ιωνίας προς τιμήν της «Μικρασιάτισσας Μάνας» (16)

Εορταστική Εκδήλωση Ι.Μ. Νέας Ιωνίας προς τιμήν της «Μικρασιάτισσας Μάνας»

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 2 / 2 / 2022 , 21:35 από news_room Εορταστική Εκδήλωση Ι.Μ. Νέας Ιωνίας προς τιμήν της «Μικρασιάτισσας Μάνας» Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, με την ευκαιρία την ευκαιρία της μεγάλης Δεσποτικής και Θεομητορικής εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου μας, τίμησε τον θεσμό της οικογένειας και το ιερό πρόσωπο […]

Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στην Αλεξάνδρεια

Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στην Αλεξάνδρεια

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 8 / 5 / 2023 , 0:01 από news_room Την Κυριακή, 7η Μαΐου 2023, ετελέσθη στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αλεξανδρείας Πατριαρχική Θεία Λειτουργία από την ΑΘΜ τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρου Β’, συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ.Ελπιδοφόρου και των Σεβασμ. Μητροπολιτών Γουινέας κ. Γεωργίου, […]