25 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 και 5,6 Ρίχτερ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς

Ν. Παππάς: «Ο νέος πτωχευτικός δεν θα είναι ο καταλύτης πτώχευσης της κοινωνίας, όπως στοχεύετε. Θα είναι ο πυροκροτητής της δικής σας πολιτικής πτώχευσης»

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 25 / 10 / 2020 , 10:11 από

Σημεία τοποθέτησης του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών στη συζήτηση της πρότασης μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα.

· Το νομοσχέδιο για τον πτωχευτικό κώδικα είναι η πιο απάνθρωπη από τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχετε λάβει ως κυβέρνηση. Και το φέρατε, επιδιώκοντας να το ψηφίσετε κρυπτόμενοι. Η πρόταση μομφής κατά του κ. Σταϊκούρα σχετίζεται και με το γεγονός ότι ο ίδιος είναι ο υλοποιητής της στοχευμένης αδράνειας της κυβέρνησης σε σχέση με τα μέτρα στήριξης της οικονομίας.

· Ο πτωχευτικός αποτελεί προτεραιότητα για τη Ν.Δ. σε μια εποχή, κατά την οποία γιγαντώνονται οι αποτυχίες σας. Αποτυχία στα εθνικά, όπου το Oruc Reis βρίσκεται -συνοδεία τουρκικών πολεμικών πλοίων- πολύ κοντά στη Ρόδο. Στα εθνικά, όπου ενώ θεωρούσαμε ακραία τη δήλωση Γεραπετρίτη για κόκκινη γραμμή στα 6 μίλια, είχαμε σήμερα τον κ. Χρυσοχοΐδη να χαρακτηρίζει «εθνικισμό» τα 12 μίλια. Μια δήλωση για την οποία περιμένουμε μια διευκρίνηση, μια συγγνώμη ή ακόμα και μια αλλαγή θέσης, αν είναι θέση σας πλέον, από την παράταξη που υπερακόντισε στον εθνικισμό με αφορμή την πολύ καλή για τα εθνικά συμφέροντα Συμφωνία των Πρεσπών.

· Αποτυχία και στην πανδημία. Φτάσαμε τα 1.000 κρούσματα σε μία ημέρα και λέτε ότι φταίνε οι νέοι. Την ώρα που ως κυβέρνηση δεν κάνατε τίποτα για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και την αποσυμφόρηση των αστικών συγκοινωνιών, όπου είχατε από καιρό ακυρώσει το διαγωνισμό μας για 750 λεωφορεία, τα οποία θα ήταν τώρα διαθέσιμα, για να νοικιάσετε σε υψηλές τιμές ακατάλληλα οχήματα.

· Αποτυχία και στην οικονομία, όπου επιλέξατε να αφήσετε την ύφεση να διογκωθεί. Παραλάβατε μια χώρα σε ανάπτυξη και την οδηγήσατε σε ύφεση πριν από τον κορωνοϊό. Μας κατηγορείτε για αύξηση του ιδιωτικού χρέους, όταν επί ΣΥΡΙΖΑ αυτό μειώθηκε από το 140% στο 120% του ΑΕΠ, ενώ και τα κόκκινα δάνεια μειώθηκαν από τα 100 δισ. ευρώ στα 75 δισ. ευρώ.

· Και φέρνετε ένα πλαίσιο που θα επιταχύνει την ύφεση. Διευκολύνετε τις χρεοκοπίες των επιχειρήσεων και τη ρευστοποίησή τους, τις χρεοκοπίες νοικοκυριών και φυσικών προσώπων.

· Ένα πλαίσιο που είναι ο καταλύτης της εφαρμογής του σχεδίου Πισσαρίδη, το οποίο χαρακτηρίζει «ζόμπι» τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Ένα πλαίσιο που τελειώνει και την προστασία της α’ κατοικίας.

· 80 χιλιάδες πλειστηριασμοί, σύμφωνα με τις σχετικές αναρτήσεις στη σελίδα eauction.gr, περιμένουν την ψήφιση του πτωχευτικού. Κάνετε μία επιλογή πτώχευσης της κοινωνίας.

· Η κοινωνία δεν σας εμπιστεύεται πλέον. Στα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων για τη διαχείριση των προβλημάτων, οι αρνητικές γνώμες υπερτερούν των θετικών. Αυτό το βλέπουν διάφορα κέντρα, τα οποία έχουν στηρίξει με φανατισμό την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Βλέπουν, δηλαδή, τα σημάδια της δικής σας αποσταθεροποίησης.

· Γραφίδες, οι οποίες σας υποστηρίζουν, ανακυκλώνουν σενάρια εναλλακτικών κυβερνήσεων και πρόωρων εκλογών. Λένε ότι θα εξαντληθεί η εντολή σας.

· Ο νέος πτωχευτικός, όμως, δεν θα είναι ο καταλύτης πτώχευσης της κοινωνίας, όπως στοχεύετε. Θα είναι ο πυροκροτητής της δικής σας πολιτικής πτώχευσης.

Σχετικά Άρθρα

Αυστραλίας Μακάριος: «Πολεμήστε τη μοναξιά των ανθρώπων, με την παρουσία, τον λόγο και το χαμόγελό σας»

Αυστραλίας Μακάριος: «Πολεμήστε τη μοναξιά των ανθρώπων, με την παρουσία, τον λόγο και το χαμόγελό σας»

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 14 / 4 / 2023 , 3:56 από news_room Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και κατάνυξης, τελέστηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, 13 Απριλίου, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Σύδνεϋ, η Ακολουθία των Αγίων Παθών του Κυρίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου. Το πολυπληθές εκκλησίασμα άκουσε με ευλάβεια […]

Την υπερκομματική ομάδα των 364 υποψηφίων δημοτικών & κοινοτικών συμβούλων παρουσίασε ο Κ. Μπακογιάννης

Την υπερκομματική ομάδα των 364 υποψηφίων δημοτικών & κοινοτικών συμβούλων παρουσίασε ο Κ. Μπακογιάννης

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 31 / 8 / 2023 , 5:40 από news_room Στον εμβληματικό χώρο του Φωκιανού, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο, παρουσία χιλιάδων Αθηναίων, ο δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα Ψηλά», Κώστας Μπακογιάννης, παρουσίασε απόψε τη «δυναμική και υπερκομματική» όπως την χαρακτήρισε, ομάδα των 364 υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, που διεκδικούν την εμπιστοσύνη […]