27 °C Athens, GR
06/07/2022

Τελευταια Νέα
Θεία Λειτουργία για την Σύναξη των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στην Καλλιθέα (Φωτορεπορτάζ) – Adologala.gr Λαμπρό πολυαρχιερατικό συλλείτουργο για τους Αγίους Πρωτοκορυφαίους Αποστόλους Πέτρο & Παύλο στην Κόρινθο – Adologala.gr ΕΛΣΤΑΤ: Στις 19 Ιουλίου τα προσωρινά αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού – κατοικιών 2021 Καλλιθέα : Εσπερινός & Λιτανεία για τους Αγίους Δώδεκα Αποστόλους στις Τζιτζιφιές (Φωτορεπορτάζ) – Adologala.gr Άρθρο: Φόβος & βία στην Ελλάδα – Χρειάζονται μέτρα για την ψυχαγωγία και την εκτόνωση των πολιτών από τον εγκλεισμό Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: «Μνημειώδης η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής» – Adologala.gr Τα εγκαίνια της Ιστορικής Βιβλιοθήκης των Σπετσών στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου τέλεσε ο Μητροπολίτης Ύδρας Εφραίμ – Adologala.gr Αρχιερατικός Εσπερινός για το Γενέθλιο του Τίμιου Πρόδρομου στο Νεκροταφείο του Σχιστού (Φωτορεπορτάζ) – Adologala.gr Η εορτή της Κοιμήσεως του Στύλου της Ορθοδοξίας, Αγίου Μάρκου του Ευγενικού στην Αθήνα (Φωτορεπορτάζ) – Adologala.gr Η Καλλιθέα τίμησε τους Αγίους Πάντες – Πλήθος κόσμου στην Ιερά Λιτάνευση της Εικόνας των Αγίων (Φωτορεπορτάζ) – Adologala.gr Πλήθος κόσμου στην εορτή των Αγίων Πάντων στην Καλλιθέα (Φωτορεπορτάζ) – Adologala.gr Άρθρο: Η επιδότηση μετεγκατάστασης πολιτών σε ακριτικές & ορεινές περιοχές της χώρας θα ήταν μεγάλη λύση για δεκάδες Έλληνες πολίτες Έξαρση τη βίας και της εγκληματικότητας; – Απόρροια της απομάκρυνσης μας από την Εκκλησία Θα αφήσουμε την πολιτική ηγεσία της Τουρκίας να μας απειλεί; Υπεγράφη η ΚΥΑ για τα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας στο δημόσιο – Λίστα με όλες τις πρωτοβουλίες Η Γαλλία καλωσορίζει νέα μέλη στην κυβέρνηση της Ελπιδοφόρος : «Το να έχουμε μαζί μας τους δύο πρώην Αρχιεπισκόπους Αμερικής είναι τεράστια τιμή» – Adologala.gr Σέριφος : Εγκαίνια του Μουσείου «Περσεύς» στο κτήριο του ιστορικού Ξενία από την Υπουργό Πολιτισμού Λ. Μενδώνη 52 δασικές πυρκαγιές σήμερα σε όλη την Ελλάδα – Επέμβαση της Πυροσβεστικής σε πολλαπλά μέτωπα ΗΠΑ: Έξι νεκροί και 31 σοβαρά τραυματίες από τους πυροβολισμούς στο Χάιλαντ Παρκ – Ασύλληπτος ο δράστης Η ελληνικής καταγωγής Σιλβίνα Μπατάκις νέα υπουργός Οικονομίας στην Αργεντινή Απονομή τίτλων των αποφοίτων της Κοινότητας Ρέμλης – Adologala.gr Ο Επίτροπος Προεδρίας συναντήθηκε με τον Καθηγητή Δικανικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Liverpool Δανία: Τρεις νεκροί, 4 τραυματίες από επίθεση ενόπλου σε εμπορικό κέντρο – Συνελήφθη ύποπτος

Δύο πειραματικά εμβόλια για τον κορονοϊό από κινεζική φαρμακοβιομηχανία

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 2 / 6 / 2020 , 1:14 από

Δύο πειραματικά εμβόλια για το νέο coronavirus που αναπτύχθηκαν από ερευνητικά ιδρύματα που διοικεί η China National Pharmaceutical Group, επίσης γνωστή ως Sinopharm, έχουν δείξει θετικά σημάδια αποτελεσματικότητας και ασφάλειας, αυξάνοντας τις ελπίδες ότι ένα εμβόλιο θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο μόλις στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Εν τω μεταξύ, η Sinopharm αυξάνει την παραγωγική της ικανότητα εμβολίων, με στόχο την παραγωγή τουλάχιστον 200 εκατομμυρίων δόσεων νέου εμβολίου κοροναϊού ετησίως για την αύξηση της προσβασιμότητας εγκεκριμένων προϊόντων, σύμφωνα με δήλωση που δημοσιεύτηκε στο WeChat την Παρασκευή το βράδυ από το κρατικό συμβούλιο του κρατικού συμβουλίου. Επιτροπή εποπτείας και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, η οποία επιβλέπει τη Sinopharm.

Τα δύο αδρανοποιημένα εμβόλια έχουν «εισέλθει στις δύο πρώτες φάσεις» κλινικών δοκιμών, με περισσότερους από 2.000 ανθρώπους εθελοντές να εγχέονται με έναν από αυτούς, ανέφερε.

Τα εμβόλια δημιουργήθηκαν από το Ινστιτούτο Βιολογικών Προϊόντων του Γουχάν στην Γουχάν, στην επαρχία Χουμπέι και από το Ινστιτούτο Βιολογικών Προϊόντων του Πεκίνου.

Τα κλινικά δεδομένα δείχνουν ότι η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά τους είναι “πλήρως επαληθευμένες” και τα ποσοστά και η σοβαρότητα των ανεπιθύμητων ενεργειών που παρατηρήθηκαν στους παραλήπτες είναι πολύ χαμηλότερα από τα εμβόλια για άλλες ασθένειες που έχουν ήδη εγκριθεί για την αγορά, ανέφερε η δήλωση.

Η ολοκλήρωση και των τριών φάσεων των κλινικών δοκιμών και η έγκριση για δημόσια χρήση θα διαρκέσει περισσότερο.

“Με την ταχύτερη ταχύτητα, ένα εμβόλιο θα φτάσει στο τέλος του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του επόμενου έτους”, ανέφερε.

Το Ινστιτούτο Βιολογικών Προϊόντων του Πεκίνου ολοκλήρωσε επίσης την κατασκευή εγκαταστάσεων που έχουν σχεδιαστεί για τη μαζική παραγωγή αδρανοποιημένων εμβολίων για το νέο κοροναϊό και έχει περάσει προκαταρκτικές αξιολογήσεις του επιπέδου βιοασφάλειας.

Η ετήσια παραγωγική ικανότητα του ινστιτούτου αναμένεται να φτάσει τα 100 έως 120 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Το Σάββατο, οι εργάτες του εργοστασίου άρχισαν να απολυμαίνουν πλήρως τις εγκαταστάσεις για να προετοιμαστούν για παραγωγή.

Στο Ινστιτούτο Βιολογικών Προϊόντων του Γουχάν, οι νέες εγκαταστάσεις θα έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος αυτού του μήνα ή στις αρχές του επόμενου μήνα για αύξηση της παραγωγικής ικανότητας, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο Liu Jingzhen, πρόεδρος της Sinopharm, δήλωσε ότι για να νικήσει την πανδημία COVID-19, η ομάδα επικεντρώνεται στον τύπο των εμβολίων των οποίων η τεχνική ανάπτυξης είναι ώριμη και ελεγχόμενη.

Εξετάστηκε επίσης η δυνατότητα παραγωγής του εμβολίου σε μαζική κλίμακα και ευρείας πρόσβασης.

Καθώς το μυθιστόρημα coronavirus συνεχίζει να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, παγκόσμιοι ερευνητές αγωνίζονται να δημιουργήσουν ένα εμβόλιο.

Ο Ζονγκ Νανσάν, ένας διάσημος Κινέζος επιδημιολόγος και ειδικός στην αναπνευστική νόσο, δήλωσε στο Σάββατο την Κεντρική Τηλεόραση της Κίνας ότι η Κίνα είναι από τις κορυφαίες χώρες όσον αφορά την ανάπτυξη εμβολίων, με πέντε πολλά υποσχόμενα εμβόλια να εισέρχονται στη δεύτερη φάση των κλινικών δοκιμών σε εθνικό επίπεδο.

Ωστόσο, σημείωσε επίσης ότι η δημιουργία ενός πολύ αποτελεσματικού εμβολίου είναι μια μακρά διαδικασία που απαιτεί χρονοβόρα σύγκριση και επιλογή από μια ομάδα υποψηφίων.

Πηγή: http://chinadaily.com.cn/china

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Ρωσία: “Οι άνθρωποι συνεχίζουν να πεθαίνουν και δεν θέλουν να εμβολιασθούν”

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 28 / 5 / 2021 , 5:55 από news_room Ο δήμαρχος της Μόσχας εμφανίσθηκε απελπισμένος από την βραδύτητα του εμβολιασμού κατά της Covid-19 στην ρωσική πρωτεύουσα, όπου κάτοικοι, παρά την θνητότητα, αρνούνται το εμβόλιο, το οποίο, ωστόσο, διατίθεται σε αφθονία. “Οι άνθρωποι συνεχίζουν να αρρωσταίνουν, οι άνθρωποι συνεχίζουν […]

Auto : Η Bentley Flying Spur αναδείχθηκε «Best Dream Machine από το MotorWeek

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 12 / 2 / 2021 , 22:20 από news_room Η BENTLEY FLYING SPUR ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ «BEST DREAM MACHINE» ΑΠΟ ΤO MOTORWEEK Η πολυτέλεια και ο σπορ χαρακτήρας της Flying Spur αναγνωρίζονται στα βραβεία Drivers’ Choice Awards Τα βραβεία απονέμονται σε ετήσια βάση από το MotorWeek, το μακροβιότερο τηλεοπτικό πρόγραμμα […]

Pin It on Pinterest